Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (29):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2020


29.10.2020  

Nga pershëndetja e fundit më veprimtarin Naser Dervisha varrimi i të cilit u bë dje në Fshatin e tij Leqinë
Edhe pse kohë më pandemi, dje në Fshatin Leqinë u...

27.10.2020  

Mashtrimet në gjitha sferat e jetës tashmë janë legale dhe të pa denueshme, kujdesi është i vetmi mbrojtës
Mergata Shqiptare në vendin tone duhet të jetë tepër...

26.10.2020  

Shumë shpejt Peja një Store suksesi i pa mohueshëm, sukses të cilin nuk do mund ta vrug fushata zgjedhore
Puna që shihet nuk don shumë fjalë as propagandë ,,...

24.10.2020  

Edhe një avansim i diplomacisë Sebe mbi Shqiptarët
Se ka avansuar diplomacia e Serbisë tash e 20 vite pas lufte kjo...

21.10.2020  

Më në fund, edhe arkivi i Shoqatës së ish burgosurve politik mund të na nxjerr faqebardhë
Siq kam thënë disa herë, këtu nuk ka apsolutisht...

21.10.2020  

Më në fund, edhe arkivi i Shoqatës së ish burgosurve politik mund të na nxjerr faqebardhë
Siq kam thënë disa herë, këtu nuk ka apsolutisht...

20.10.2020  

Mos të më beson njeri nga politikat aktuale por të më nenvizojn dhe takohemi shpejt
Unë e di se ku ishim, ku jemi dhe ku mund të perfubdojm...

13.10.2020  

Një lajm i cili na goditi rendë në Mergim e më gjërë
Lajmin e zi i cili na la pa frymë për momentin kur...

13.10.2020  

Këtu i kemi katër (4) afishime që ja vlen ti kemi publike për sot 13.10.2020
Afishimi -I- Këtu, në këto 3 fotografi i lus...

12.10.2020  

Festat zyrtare në Kosovë, tani po votohet projekt ligji i ri i cili nuk po zë vend
Unë e di se jam bërë i merzitshem më afishime,...

12.10.2020  

Nganjëhere të vjen të çmendesh dhe vullnetarisht ta pranosh se je i çmendur
Kam konstatuar se nganjëhere të vjen të çmendesh...

11.10.2020  

Krimi i cili nuk po ndiqet e as denohët do ti kushtoj njerëzimit më shumë se popullit tonë viktimë.
Nuk ka Gjykatë vendore e as nderkombëtare të cilat nuk...

10.10.2020  

Unë, si rrallë herë në këto dy raste zgjodha heshtjën
Unë, si rrallë herë zgjodha heshtjën, po, këto...

10.10.2020  

A thua deri kur ta sulmojm, shajm e pergojojm njëritjetrin në llogari të sponzorëve jasht nesh ?
Unë dukem sikur percjelli Facebook-un shumë por jo,...

09.10.2020  

Këtu katër ( 4 ) afishime në facebook më 08.10.2020
Afishimi-I- Ndoshta po afron koha te vdekurit me fol ngase te...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]