Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (122):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2020


31.01.2020  

Qeveria e cila nuk e dha provimin as për vjeshtë, a do ta jap provimin në dimer ?
Kur isha nxenës jo bash i mirë, besa edhe paksa problematik...

30.01.2020  

Këtu i ripostoj tri (3) riafishime nder kohë më shtesat për sot nga facebook-u perkujton 30.01.2020 :
Riafishimi –I- I afishoj për ata të...

28.01.2020  

A ka kush të më tregon : Kur ka ndodhur tek shqiptarët që mos të merret pushteti i ofruar më votë e pa dhunë ?
Qysh tani veq sa kemi hyrë në procese të politikave...

27.01.2020  

Sa aktuale për sot tetë (8) vite më vonë, ndoshta adap për situatën e shtetit pa pushtet
Unë e di sakt për cilin motiv,i nxitur nga cili skandal...

25.01.2020  

Një lexim vetëm për ata të cilët jetën e kanë lidhur dhe ngritur vehtën kaq vite në politikë
Mbrëmë deri vonë pas mesnate mbeta në seleksionim...

24.01.2020  

Ashtu si qeverinë po e pres edhe borën e cila e zgjati dhe nuk po vjen më kohë për këtë dimer
O nuk po shkruaj më për Qeverinë por po e pres...

22.01.2020  

Lajmërim-informim për të pame për gjithë ata të cilët duan dhe kanë kohë ti ngushllojn familjarët e tani të ndjerit Riza Haxhija në CH.
Ngushllime familjës Haxhija, miq e mikeshave dhe gjithë atyre...

21.01.2020  

Tash 14 vite pas ikjës suaj në amshim, filluan të ju lexojn e kuptojn edhe dilemistët o Presidenti Ibrahim
Unë pata moskuptimin tim në pikat e caktuare madje edhe kur ju...

19.01.2020  

Më në fund një befasi, vendi u bë krejt ndryshe më qeveri
Pas kaq pritjesh për qeveri më në fund ndodhi një...

17.01.2020  

Bisedimet, më shumë po perngjajn në ndarje sa ishin të bashkuar se sa në bashkim për bashkëqeverisje
Ata ishin bashkë më shumë se sa tani kur po ndajn bash...

15.01.2020  

Sot ishte përvjetori i adresës së krimit i cili po mohohet dhe fshihet nga vet aktorët e krimit
Njëzet e një (21 ) vjetori i masakrës në Reqak, ka...

15.01.2020  

Një kërkesë për transmetim të një Video DVD-je RTK-s, nga aktivitetët e LVV-s
Mendoj se për situatën e krijuar politike në vendin...

11.01.2020  

Çdo vonesë e daljës më qeveri në popull po shkakton kancer në mushkëri
,,Ne nuk po dijm se çfarë po ndodh më mirë se ata...

10.01.2020  

Ftesë publike për qetësim nese kualicioni qeverisës përfundon më dështim
Nuk është hera e parë e ndodshta as e fundit kjo, kur...

09.01.2020  

Mos harroni ju harrestar në politikë dhe mos mirënjohës të elektoratit i cili ju votoj
1-LVV ka ngritur votën si gadishmeri e qytetarit për ta...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]