Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (36):

Internes

Artikel-Archiv, 2020


31.12.2020  

Dreka e fundit në këtë vit, Dardani erdhi në drekë dhe pas dreke pushoj pak e iku
Erdhi në drekë Dardani, më gjeti dukë bërë...

31.12.2020  

Kosova shtrihët ose flen mbi miliarda dollor të pasurisë nentoksore që ka
Po, kjo që thotë ky z. Eftov ka shumë të drejtë...

30.12.2020  

Edhe sivjet ka vend të urohet kudo në botë më të njetin urim ashtu si edhe vjet.
Urime të pasurve në paketë, më shpresë se do...

30.12.2020  

Figurat e mëdha do duhën ruajtur sado të ndryshem ata-ato e jo të perbaltën, fyhën e thyhën nga myhypet e tyre
A ka njeri i cili ma tregon qoft një figurë të kombit...

29.12.2020  

Termeti i sotëm në Kroaci, na preku edhe neve në Kosovë, Shqipëri e kudo !
Solidarizohemi më perkrahjën e çfarëdo ndihmave...

29.12.2020  

Asgjë e re as e pa pritur, retorika të vjetra këto që po fillojn, kështu po vijn dhe si në të kaluarën do shkojn
E di se po e teproj më afishime të kohëve që kaluam...

28.12.2020  

Aktualisht seanca palamentare po vazhdon derisa Facebook-u seancën e vitit 2013 ma perkujton
Këtu në këtë postim, facebook-u shumë mire na...

27.12.2020  

Situata të cilën nuk po dihet sakt si do ta kalojm, pergjegjësinë tonë e kërkon
Situata të veshtira jemi kah kalojm por ne, drejtësinë...

27.12.2020  

Çfarë lexova tërë ditën dhe jo se shumë çka nuk i besova, por u gati u trishtova
Jemi pa shtet ligjor e të konsoliduar, lirshëm njerëzit...

26.12.2020  

Më në fund, Familja mbi të gjitha, por shteti dhe kombi plagë e cila po lengon
Sot një ditë më e veqant, jo vetëm pse të...

25.12.2020  

Nga njeriu i pervojave tjetri mëson, hapësirat mediale që na mungojn z. Cani na mëson
Po, vertetë z. Bahri Cani bash po na mëson se si të...

25.12.2020  

Dje shetita më familje për mrekulli, sot ja trusi borë e shi
Kështu është koha në vjeshtë-dimer bash si...

25.12.2020  

Tri afishime nga, Facebook-u perkujton, ndoshta aktuale për sot 25.12.2020
Afishimi -I- Kush vet nuk tret, thot populli A do të...

24.12.2020  

Deri kur lajme kaq të dhimbëshme ? U prehsh në paqe o shpirti i rrugës tonë Nezir Gashi
Tash vonë sapo kuptova dhe mora lajmin e hidhur për...

24.12.2020  

Në këtë ditë më pandemi po ngushllohëm më këtë VIDEO realizuar para pak kohe në Shqipëri
Sa foto e VIDEO tjera nga kjo ditë e bukur në Bajram Curr i...



Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)



[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]