Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (24):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2019


30.09.2019  

Po krahasoj fushatën time 2001 si kandidat direkt i pavarur më fushatën sot si i pavarur në PEK
Në këto rrethana më këtë ligj zgjadhor ku nuk...

29.09.2019  

Në këtë fushatë të rëndë jo pak po me ndihmon edhe facebook-u
Facebook ma kujton fushatën 2001 kur isha kadidat drejtperdret i...

28.09.2019  

Jo vetëm dialogu më Serbinë por edhe shumë pika tjera do ti vyshk premtimet e politikave jo politkan
Ashtu si dialogu janë shumë tema tjera në të cilat...

28.09.2019  

VIDEO spoti im politik 2019
Spoti im politik i vitit 2001 shumë pak ka ndryshim nga ky i...

27.09.2019  

Sot është fushatë por kush çfarë bëri dje ?
E di se sot është fushatë por shumë më me...

27.09.2019  

Përjetimet e mia para, gjatë dhe pas luftës së çlirimit të vendit tonë
Qytetar/e të nderuar/a të Kosovës, e perjetuat...

27.09.2019  

Në kërkim të votes suaj pa u bërë lypësar i merzitshëm në këtë fushatë kaq të pa barabartë
Besoj dhe shpresoj se edhe ju familje e nderuar, kusheri, miq e...

26.09.2019  

Nga hapja e fushatë së Partisë Euroatlantike të Kosovës dje 25.09.2019
Ishte një ceremoni inagurimi të kësajë fushate...

26.09.2019  

Urime fushata zgjedhore bashkë më ditën e vullnetit tuaj në perzgjedhjën e më të merit, besnik të vendit
Më në fund, edhe zyrtarisht filloj fushata zgjedhote e cila...

26.09.2019  

Xun Çetta RTV Fontana Mysafir 16.09.2019l
Dëgjo revoltën e tij dhe pak biografi sot po...

23.09.2019  

Ja përgjigja ime publike se nga cilat shtresa të qytetarëve e pres votën më shumë
Nga familja ime e ngusht po se po.pastaj e pres : 1. Nga...

22.09.2019  

Fatkeqësia e radhës na goditi serish si komb, tani edhe nga natyra por ne do ta përballojm
Edhe pse në këtë parafushatë, fushatë dhe...

21.09.2019  

Ja urim këshilla ime mikut Sejdi Gega në antarësimin e tij në LVV
Xun Çetta : Mik i nderuar Sejdi, gjitha këto...

20.09.2019  

Unë do mbetëm ai që isha dhe të më besohët kjo edhe sot si kandidat për zgjedhejet 2019
Në pa mundësi të paguaj hapsirat mediale kryesisht TV...

18.09.2019  

Nga takimet në takime, jeta dinamike këto ditë këtu sa nuk arrinë ti perballosh
Sot, në takimin e ftuar nga KPM për media ku u informuam...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]