Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, korrik, 2019


05.07.2019  

Sapo arrita për pushime moro lajmin e hidhur për vdekjën e mikut Gani Syla
Pëfundimisht, tash e tutje, gëzimi dhe hedherimi do të...

02.07.2019  

A e dini se filloj pushimi i cili për ne Mergimtarët është i domosdoshëm ? Unë do të mungoj për ca kohë
Djali i madh Dardani, dje përfundoj maturën dhe i kaloj...

02.07.2019  

Tri afishime nga Facebook-u që sinjalizojn diqka për sot
Projektet e nëndhesë politike në bashkëpunim dridhin...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

  • dhjetor (9)
  • nëntor (2)
  • tetor (0)
  • shtator (0)
  • gusht (0)
  • korrik (0)
  • qershor (0)
  • maj (0)
  • prill (0)
  • mars (0)
  • shkurt (0)
  • janar (0)

2009

  • dhjetor (10)
  • nëntor (10)
  • tetor (0)
  • shtator (0)
  • gusht (0)
  • korrik (0)
  • qershor (0)
  • maj (0)
  • prill (0)
  • mars (0)
  • shkurt (0)
  • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]