Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2019


30.06.2019  

Sot, zgjedhjet lokale në Shqipëri jo standarde, jo masive por ato po mbahën
Në këto zgjedhje si rrallë herë në histori do...

27.06.2019  

Njerëzit po vdesin, faktet pa arkivë varfërohën, kështu tutje nuk shkohët
Kësajë radhe nuk perkujton facebook.u e as info-ceta, por,...

27.06.2019  

Lajmet e hidhura, sa vin e shtohën, na paska lën edhe punëtori shkencor, Mergimtari Prof.Skëndër Gashi
Tash vonë, pas sa e sa punëve qe pata sot, po lexoj për...

27.06.2019  

Lajmi i hidhir, sado i vonuar aj rëndon, sot paska vdekur tashmë i ndjeri Rrok Berisha
Tash vonë, pas sa e sa punëve qe pata sot, sapo u ktheva...

25.06.2019  

Rrefime nga të parët tonë të cilat sot, ndoshta më ndryshe por realisht duhët ti bëjm
Edhe Baba Mustafë ndjesë pat shpirti tij, na rrefente se si...

25.06.2019  

Dy repriza nga Facebook-u ti kem këtu
Ka vitë që kur po bindem se të jesh i drejtë dhe...

24.06.2019  

Politikanëve tonë, ju kujtoj sot për çfarë bënë dje që të mos bëjn neser ngase po na kushton
Lexo Xun Çetta 24. Qershor 2017 Qeveria, Nuse e kujt,...

23.06.2019  

Dy postime mbi zgjedhjet në Shqipër para gjashtë (6) vitësh më shtesat për situatën sot atje
Ditët po ofrojn politika Shqiptare mjerisht nuk po reflekton....

22.06.2019  

Pas kaq kohe serish mes sportistëve por jo si hera tjera mes profesionistëve
Siq dihet, Iliri fudbollin e ka luajtur si profesionist në ekipin e...

21.06.2019  

Shqipëria në krizë politike dhe pergjimet e shitura,,BILD“-it
Krizat politike atje, nuk janë të reja e pa përvojë,...

20.06.2019  

Përfundimisht, ne na presin punë shumë më të mëdha se sa mendojm
Është bërë e vështirë dhe e pa mundshme...

19.06.2019  

Shqipëria po kallët flakë, Kosovës po i shkon tymi !!! Ku jemi more hej ?
Jam pa kohë dhe tmerrësisht i ngarkuar e më siklet...

17.06.2019  

Edhe unë ju ktheva pak vehtës të dal e relaksogëm ngase nga lëkura nuk u dilka
Sot me Dardanin serish sikur ja bem me.hile Ilirit dhe Sevdisë, ata...

16.06.2019  

Serbia ka filluar e zgjohët nga gjumi, rreziku i madh diplomatik e ushtarak i sajë, na pret
Të ngjajshme siq po thot së fundi z. Bardhyl Mahmuti :...

15.06.2019  

Lexoni postmin e para katër (4) vitësh krejtësish aktual sot dhe mendoni për neser
Ju lutëm, keni durimin edhe pse kaq të ngarkuar që jeni,...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]