Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (135):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2019


30.04.2019  

Pacolli si zv. Kryeminister thot krejt të kundertën e Kryeministrit Haradinaj ! tash dalin tjera telashe
Sikur z. Pacolli të mos kishte lidhur koalicionin më marveshje...

30.04.2019  

Kur gjithëherë thëm : Mos shihni çfarë thojn publikisht por çfarë bëjn praktikisht, unë kam arsyet e mia
Deklaratat publike para Samitit dhe gjatë tij, ishin një...

29.04.2019  

Ramushi e Hashimi, dy fillime suksesi në Berlin për unifikim…
Kush shkruajti e kush tha se delegacioni i Kosovës po shkon i...

29.04.2019  

Deshtën që në këtë mënyerë të na ndajn në patriot e trathtar !!! Dy (2) riafishime nga FB perkujton
Këtu dy (2) riafishime nga Facebook-u perkujton : Tash e...

28.04.2019  

Nuk u dola dore atyre të cilët në emer të luftës shkatrruan vendin pas lufte por…
Po më imponohët ta thëm faktin se, nuk u dola dore atyre...

28.04.2019  

Veprimtar të nderuar gjithëandej ku veproni e jetani, kujdesë nga më e keqja ( Tre numrat 15 të F. Konicës)
Sot lexova edhe ca detale mbi fatin e Konicës tonë të...

27.04.2019  

Facebook-u, nder shumë postime mi perkujton dy si më aktuale per sot
Ripostimi –I A mund të thëm se nuk na...

26.04.2019  

Fuqia e studentëve për ndryshime nuk është më ajo që ishte, pse ky regres ?
Për dallim nga e kaluara kur po na sundonte një parti...

24.04.2019  

Ka momente kur as shetitja, pikëniku e as vikendi nuk te qetsojn, e sot ishte kjo ditë …
Nga dje e deri në këtë moment, kalova dy ditë...

24.04.2019  

Në politikë, gati se kanë harruar njerëzit se dorëheqja më dinjitët, e kulturë ndihmon
Lexo një dorëheqje të rrallë, shumë të...

24.04.2019  

Lajm i dhimbëshëm mortor por akoma më e dhimbëshme ishte jeta për së gjalli e tani të ndjerit Idriz Gërvalla
Lajmin për vdekjën tënde Idriz sapo e lexova tëk...

22.04.2019  

Uaaa, erdhi drita dhe vullneti për punë pas kaq ditësh pa info-cetta.com
Më fajin tim dhe askujt tjetër, Uebfaqja ime ishte e bllokuar...

17.04.2019  

Gjendja e vendit po ma imponon ta shkeli pakëz vinë e kuqe vënë vehtës në këto situata
Deputetja e Lidhjës Demokratike të Kosovës zonja Besa...

16.04.2019  

Djegia e Katedralës Notre-Dame si objekt, nuk ka djegur vlerat e sajë por i djegu shpirtërat e ligj
Ata të cilët iu gëzuan këtij zjarri, definitivisht...

16.04.2019  

Pa projekt konkret për ndryshime dhe transparencë mes veti e kemi kotë, por…
Tani të gjithë, pa dallim, do flasin për ndryshime reale...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]