Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (128):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2019


14.03.2019  

Po i kursej pak ata nga politika se ngusht i kan punët dhe perkujtoj diqka nga familjare
Facebook perkuj nga Xun Çetta 13.März 2016 um 21:15 Sa...

13.03.2019  

Bie sistemi i Facebook dhe Instagram, përdoruesit nuk po mund t’i hapin llogaritë (Foto)
Nëse 2 orë më parë dhe tani keni pasur problem...

11.03.2019  

Edhe ky pervjetor i vitit krenar 1981, ndodhi më krejt pak ndryshjime nga herat tjera
Dje në Rapperswil të Zvicrës u përkujtua apo te...

10.03.2019  

Befasia ime këtu në postimin e para nënt (9) vitësh (Vor 9 Jahren)
Xun Çetta fb 10. Marz 2010 um 22:56...

09.03.2019  

Nese disa u prishën në politikë si të ri, kujdesë mos të prishën tjerët në pleqëri
Politika i prish njerëzit,thojn disa prej kohësh por jo, nuk...

08.03.2019  

Iku 8 Marsi i cili më kushtoj tërë ditën pasi kisha harruar ta blej lulën, mirë qe shpetova pa...
Ilirin nuk e kishim në Shtëpi tash një javë ishte...

08.03.2019  

Po tentohët që nga e keqja të bëhën bashkë por jo për të mirën e vendit as popullit
Si në të kaluarën ashtu edhe tani kur po mbushët...

07.03.2019  

Kështu e paska puna, kur isha tmerrësisht aktiv sikur nuk ishte koha bash e duhur... po sot ?
Nese kemi kujdesë çfarë bëjm, themi e shkruajm,...

07.03.2019  

Sot dita e Mësuesit apo e dijës së nxensve tyre ? Jo dita e mësuesit qenka
Christiaan Barnard e ka një thënje të mirë për...

05.03.2019  

Si i pa kohë që jam tani krejt vonë po ripostoj më rastin e Epopesë së UCK-së
Si i pa kohë që jam tani krejt vonë, pak para orës...

05.03.2019  

Mos bëni e as veproni çfarë ju thojn të tjerët por beni atë çfarë ata bëjn për vendet e tyre
Disa herë më parë kam thënë dhe po e perseriti...

03.03.2019  

Dalja më një kandidat te përbashkët, Shqiptarët fituan Tuzin Urime, urime
Ndoshta filloj e mbara dhe po mbushemi mend që të mos...

03.03.2019  

Kundër vullnetit tim heshta, nuk shkruajta e as thash bash asgjë por dola të qetsohëm
Për kunder vullnetit tim, tash dy ditë heshta, heshta më...

03.03.2019  

Nuk ka rëndësi çfarë deshta të thëm e të shkruaj sa ka rëndësi pse nuk po e thëm e as shkruaj !!!

02.03.2019  

Tollumbacetë e patriotizmit si frymë pozitive në popull dhe polituikanët sot
Tollumbacët që u ndalohej ti fryente populli, ato për...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]