Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, dhjetor, 2019


14.12.2019  

Sot një vitë sikur bëm ushtri, tash spo mund bëjm qeveri ! ku ka më shkuar më zi ?
Atë ditë kur u votua për ushtri ra borë dhe...

13.12.2019  

Ja përse nuk praktikoj të futëm në debate facebook-u për dallim ka ndonjë perjashtim
Unë nuk kam kohë e as durim të thellohem në...

12.12.2019  

Ky mos guxim për dalje më qeveri shpejt mund dal një çmenduri aq më keq për një lakmi
Dalja e qeverisë në këto rrethana dhe më...

10.12.2019  

Kërkim falje familjës time të bekuar për mungesën time këto pak ditë dimri
Edhe aktualisht në këtë fillim dimri familjës time...

10.12.2019  

Mengjesi ka rendin e vet për gjithëata që duan të bëjn shtet
I zoti i shtëpisë që në mengjes duhet të mendoj...

07.12.2019  

Shoqata e ish denuarve politik dhe Shefik Sadiku në qeveri po hjekun më keq se nen Serbi
Dita e vullnetarizmit që kaloj ndoshta tani ju hapi syt...

07.12.2019  

Unë kam sy të shoh e lexoj, kam vesh të degjoj e kuptoj se kush po pengon daljën më Qeveri.
Nese më shihni në rrugë apo në kafeteri pa...

05.12.2019  

Ja thirrja e nxituar të cilën e vlerësova si të tillë para nënt (9) vitësh. Ku je sot z. Gafurr Adili ?
Thirrje e pa konsultuar dhe jo e matur në këtë prag...

05.12.2019  

Sot dita nderkombëtare e vullnetaizmit,,Punë agari“ na thojn jo vullnetarët
Puna e vullnetarizmit është punë e pa vlerësuar kudo...

04.12.2019  

Trungun mjerisht na e kanë dobësuar, rrënjët pakëz na i kanë zbuluar por kurr më na dobësuar.
Sinqeriteti, transparenca dhe besimi i tepruar në politikë, do...

01.12.2019  

Qeveria po formohët neser, ministritë dhe ministrat e sajë, shpresoj të dalin më prioritet
Humbëm shumë kohë pas zgjedhjeve por më në fund...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]