Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2019


11.11.2019  

Edhe Fatmir Limaj më kooalicionin e tij arriti si parti parlamentare Urime
Tash e sa ditë rresht në grupim më shokë në...

10.11.2019  

Çfarë mini Shengen-i në atë Ballkan të pa definuar, pa Kosovën e barabart si shtet ?
Ju lutëm nese dikush din të më tregoj dhe të më...

08.11.2019  

Kush doni më uroni, tash paskam tëtë ( 8) vjetorin që kur Uebfaqja ime info-cetta nuk ndalët

08.11.2019  

Harresa nganjëhere kushton, kësajë radhe edhe unë paskam harruar
Harresa nganjëhere kushton, kisha planifikuar këtë 8...

08.11.2019  

Zgjedhjët më masive si asnjëherë dhe ndryshimet po ashtu të mëdha, rast i nderkombëtarëve të reflektojn
Analiza pas rezultatit perfundimtar të këtyre zgjedhjeve,...

07.11.2019  

Milaim Zeka, nga premtimi për spitalin më të madh në rajon, tani mjekët fizikisht don ti sulmon !!!
Pas premtimeve të z. Zeka në fushatë për një...

07.11.2019  

Syt i mbylla kur emrimin e tij e dëgjova tash pas një viti po shoh se nuk u vërbova, por nuk besoj se diqka më këtë ndikova.
Shpend Maxhuni paska dhënë dorëheqje, Uaaaa...

06.11.2019  

Krimi nuk luftohët pa arkiv, dosje dhe një VETING si zbutje në politikë.
Titaniku i anjijës politke në ish shtetin Jugosllav nuk do...

06.11.2019  

Edhe njëhere e thëm, nuk është koha të merremi shumë më të kaluarën por më obligimet që na presin
Vendi është i ngarkuar më mëkate të mëdha...

06.11.2019  

Analizat zgjedhore në emisione televizive dhe analiza ime mbi këto zgjedhje :
Këto zgjedje deshtëm ti pranojm dhe pajtohemi më to apo...

05.11.2019  

Ja dy paralajmërimet e mia mbi të keqën e cila po na kërcnonte 2012 dhe shtesa 2018 :
Afishuar sot 05.11.2019 Facebook :...

05.11.2019  

Vet kujdesi në politikë i shoqëruar më veprim pa dallim proceseve, një jetë e qetë kjo
Sa kënaqësi të jesh politikisht i vetkontrolluar për...

04.11.2019  

Ja si më priti Baba ditën e parë pas lirimit tim nga burgu 1989, kjo është vetëm njëra ndër shumë tjera :
,,Terri na mbuloft biri im nese nuk bëjm ditë e natë...

01.11.2019  

KPM dhe shumë analist e media televizive në provim më të madh se sa vet qeveria në formim
Ka mbi 40% të analistëve të përepunuar e të...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]