Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (35):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2019


28.11.2019  

Festimi dhe pikëllimi një përvojë tjetër kjo të cilën popuuli ynë mrekullueshëm po e kalon
Gati tërë nata mbrëmë më kaloj pa gjum,...

27.11.2019  

Ndihmat nga Kosova për Shqipëri po vazhdojn më intenzitet por kam vërejtje nese nuk gaboj
Ka mjaft Banka këtu të cilat, të paktën për...

26.11.2019  

Pos solidarizimit më të goditurit nga termeti të ndihmojm edhe strehimin e të pa strehëve
Unë, për shpirtin e Babës Mustafë ndjesë pat...

26.11.2019  

Lajm i hidhur në këtë mengjes ky, Durrësi dhe vende tjera goditën nga termeti !!!
Sota 26.11.2019 u zgjova më vonë se zakonisht ngase isha...

23.11.2019  

Tash gjashtë (6) vite më hapur po e shoh se viktimizimin në politik duhet përballu por jo nenshtru
Jo more jo në këto kushte, politika ende din vetëm...

23.11.2019  

Ramushi i argjent dhe pjesët e tij metalike janë dy anët e medaljës tij në politikë
Si çdo njëri nga ne edhe Ramushi ka të mirat e veta...

22.11.2019  

Krejt afër por shumë pretendime për Qeveri, akoma më shumë mendime tek analist e qytetarë pa kandar
Qelësi i problemit aktual është dalja sa më shpejt...

20.11.2019  

Mergata Shqiptare ndryshe nga deri tani, reformat sigurisht do të ndihën por mbushje mendje do të ketë
Ne si mergimtar edhe pse jasht vendi, gjithëherë ishim të...

17.11.2019  

I kam percjellur ndeshjët e fudboollit më përkushtim por pa kohë për komentim
Foto :Një kulturë sportive shembull në stadiumin...

17.11.2019  

Një video e komentuar në profilin tim postuar nga Fadil Aliu
Fadil Aliu facebook në profilin tim 17.11.2019.Komenti im :

17.11.2019  

Lufta në shumë fronte e pa koordinim, deshtimi nuk ka shpetim. Kujdesë çfarë bëjm
Kohët ndryshojn por qellimi dhe idealët jo, mjerë ata...

16.11.2019  

Dy postime të bartura nga facebook-u si paralajmërim për çfarë duhët bërë e mos deshtojm
Qesharake u dukëj thirrja për ndryshim ose shkatrrim të...

14.11.2019  

Po të ishte gjallë Gjergj Kastrioti (Skënderbeu) edhe pse më të drejtë, aj nuk do të thoshte :
Jam i sigurt se, po të ishte gjallë Gjergj Kastrioti...

12.11.2019  

Nese nuk po mund të kuptohëm drejtë, ndoshta shkaktar është asimilimi im pozitiv në Zvicër
Zvicra e cila brenda dite votoj, në mbrëmje shpalli...

12.11.2019  

Të mos na perseritët kriza për dalje më qeveri të re 2019 ashtu si ndodhi 2017
Është një thirje kjo që sa më parë të...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]