Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, tetor, 2019


11.10.2019  

Unë po kthehem nga kam ardhur për këto zgjedhje por më shpresë se ndryshimet do të reflektojn
Nuk besoj se mund të pajtohën humbësit e zgjedhjeve pa...

10.10.2019  

Hej, ta thërrasim mendjën dhe shohim vehtën ku jemi dhe çfar po bëjm pas këtyre zgjedhjeve ?
Të gjithë e dijm se është një demokraci e...

09.10.2019  

Çfarë po ndodh pas zgjedhjeve e që duhet pas kujdesë për hirë të vendit dhe proceseve
As sot ashtu si dje nuk po mund ti kuptoj disa veprime të vjetra...

08.10.2019  

Mos të humbim kohë në kërkim dhe bashkimin e yjeve se e kam provuar, kjo është e pa mundur
Nese edhe këto nuk mund ti quajm dhe ti pranojm si ndryshime...

07.10.2019  

Një falenderim nga zemra gjithë atyre të cilët më votuan dhe nderuan
Vota juaj e vështirë për mua në këto rrethana...

07.10.2019  

Lajmet e para senzacionale pas zgjedhjeve në Kosovë
1-Kryetari i PDK-së z. Kadri Veseli e ngushlloj Amerikën...

07.10.2019  

Urime ndryshimet Kosovë, të vështira por rezultoj e mundshme kjo
Ora sapo kaloj dy pas mes nate dhe rezultati i ndryshimeve perfundimisht...

04.10.2019  

Edhe jo krejt nje ore po fillon heshtja zgjedhore dhe do doja te ju uroj durim e qetesi
E di se jeni lodhur per keto 10 dite fushate e cila fatmiresisht nuk...

03.10.2019  

Tash nuk po e di a me shumë hjeka më ilegalistët apo me legalistët tani radikal ?
Jeta në perkushtim për vendin paska çmim të...

03.10.2019  

Milaim Zeka dha dy ndryshime pozitive parase te dalim ne zgjedhje
Ai, pra Milaimi ka reduktuar fjalorin e shfrenuar nganjehere iritues per...

03.10.2019  

Sa veshtire qenka te jem kandidat e mos komentoj sa e sa politikan ne kete fushate
( Qe ne fillim kerkoj fale pse testatura ketu ne Kosove nuk mi njeh...

01.10.2019  

Një sqarim shtesë për votuesit e mij të cilët i befasova dhe pjesërisht i frikësova
E dij se shumë votues të besimit të fortë politik...

01.10.2019  

Dy afishime të shkurtëra nga facebook-u perkujton sot vehtën ta kontrolloj
Para 9 vitesh fb : Kur lodhesha kryesisht shpirterisht kam...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]