Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (137):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2019


31.01.2019  

Nuk po zbulohët projekti për ndarjën e Kosovës por tugjarët e trojeve të sajë
E lexova një publikim i cili më u duk qesharak posi publikime...

31.01.2019  

SHBA si partneri më serioz i gjitha trojeve tona në këtë gadishull Ballkanik, po teston
Jo vetëm Ambasadori i sapo ardhur i Amerikës në...

30.01.2019  

Diplomacia, ka sekretet e veta në përmasa të kufizuara, por jo deri në trathti kombëtare
Transparenca para sovranit pra ( I hapur e i sinqert para popullit )...

30.01.2019  

Iniciativa të cilën më argumente e refuzova dhe fatmirësisht nuk u akuzova për sabotim
Në hapësirat e mendimeve çfarë po qarkullojn...

28.01.2019  

A ka percjellës të ngjarjeve i cili me tregon, sa Qeveri po e rrëzojn vetvehtën tek ne ?
Ju lutëm, pasi që unë ,,nuk po di, nuk po dëgjoj e...

28.01.2019  

Në diplomaci, ne po marrim fund, ndoshta jo diplomacia edhe na del diplomaci !!!
SHBA dhe BE-ja, tash sa muaj perserisin më zë se,...

28.01.2019  

Dy repriza postmesh aktuale edhe sot që mos të mundohem kotë
Facebook reprizim 28. Januar 2019: Aktuala edhe sot, nuk kam pse e...

27.01.2019  

Intervista primorske novice reprizë pas 3 vitesh
Prap mendoj se njeriu nuk ndryshon leht apo ndosht kurr perjashtuar ata...

27.01.2019  

E vështirë ta krahasosh jetën dinamike si i ri më hyrjën si i plogështuar në pleqëri, ndoshta Ganiu nuk është ky
Ku ishim dje, ku jemi sot e ku do arrijm nesër ? kjo...

27.01.2019  

Dje ndodhi një fatkeqësi, sot po kalon një ditë e rëdë në të zi LAVDI Arian Daci
Ishte tragjedi e rëndë dje kur orteku i borës mori...

26.01.2019  

Ik nga ti në rini e kthehu në pleqëri ti Kosovë varfërin gjithëherë aty e ki
Dua ta qoj dhe të jetë një mesazh i mirë ky për...

26.01.2019  

Presidenti Thaçi, nga ,,Davos“ ik në Francë e nga aty, më flamurin Gjerman drejt Gjermanisë !
Ky është një lajm i mirë, kur Presidenti ynë...

25.01.2019  

Lajm mortor
Sot, sapo u informova se paska vdekur plaka e vuajtur dhe e hjekur keq...

24.01.2019  

Një ditë dhe postimi në facebook ndryshe nga zakonisht
Xun Çetta facebook, drejtperdrejt nga telefon-mobil 24,01.2019...

23.01.2019  

,,LOBI EUROATLANTIK SHQIPTAR“ dhe pavarësia nga ndikimet
Qendrimet e Lobit Euroatlantik Shqiptar për situatën e krijuar...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]