Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel-Archiv, 2019


31.12.2019  

Pas ca dekadave këtë vit të Ri vendosëm ta presim tëk motra jonë e hasretit Fahri
Vërtetë për çdo vit, bashkë shkojm e vijm, sa...

30.12.2019  

Tani politika le të pushoj ngase edhe ashtu asgjë s`po bënë, unë shkova që më familje vitin e ri ta festoj
Nga sot edhe unë dua të pushoj, politika asgjë s`po...

28.12.2019  

Filloj urimi për vitin e Ri më një befasi, por më shumë kënaqësi
Ideja e mirë është thesari i gjitha të...

28.12.2019  

Në mungesë kohe, këtu pesë 5 afishime facebook-u më shtesat sot 27.12.2019
Afishimi –I- Kualicioni LVV-LDK sot, le ti kujton...

26.12.2019  

Një konstituim i kuvendit të ri si asnjëherë më parë, pa inate e gjelozi më një perjashtim taktik të PDK-s
Ishte një seancë shembull pa dallim çfarë mund...

26.12.2019  

Edhe z. Mustafa bëri një gabim shumë më të vogël nga z. Kurti
Ai pra z. Mustafa nuk do duhëj ta implikon e as fajson LVV-në...

25.12.2019  

Po të pyetesha unë e që nuk më pyet njeri, Albinit do ti thosha, mos publiko spot të tillë ngase nuk je në zgjedhje
Ky spot politiko-diplomatik i z. Kurti nuk ishte në funksion...

25.12.2019  

Neser ligjislatura e shtatë shpresoj dhe uroj të jetë një para sukses i politkëbërjës ndryshe në Kosovë
Jo vetëm shpresoj dhe uroj por besoj se neser do të fiilloj...

24.12.2019  

Urime lindja e Krishtit gjithë besimtarëve të krishter kotolik kudo që jeni punoni e jetoni
Lindjën e Krishtit, ta urojm dhe festojm bashkë më miq...

23.12.2019  

Parase për natalitetin e popullit tonë, mëndoni e bëni për standardin e qytetarëve
Ka mbi dy muaj që kur kam përgaditur të shkruaj për...

22.12.2019  

Ashtu si vitin e kaluar edhe në këtë vitë kam hulumtuar, nder tjera SHBP
Ashtu si vitin e kaluar edhe në këtë vitë kam...

22.12.2019  

Ende na duhet durim ngase nga politika ende po mësojm e jo se poilitikë të duhur po bëjm
Shqiptarët kudo në politikë ende janë në...

18.12.2019  

Mos dalja më qeveri është një test i fuqishëm për të parë shkallën e demokratizimit në shoqëri
Nese PISA tasah dy herë radhazi po teston shkallën e ult...

17.12.2019  

Kthimi im në trishtim nga ku do doja të këthehëm më gëzim, keq e gjeta më keq e lash por të mirët do bëhën bashkë
Unë po kthehëm nga kam ardhur, më shpresë se dy...

14.12.2019  

Një martesë politike e mirë për kualicion, po rrezikon të dështon !!!
Durimi bashkë më shpresën për koalicion, shpirtin po...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]