Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, 2018


06.04.2018  

Kontrata e nenshkruar merr pergjegjësi, andaj këtu nuk shkohet shkel e shko
Pa marrëveshje dhe kontrata të nenshkruara nuk shkohet në...

05.04.2018  

Komenti im një rikujtim opinoni të z. Adem Shala 2015:
Një rikujtim i hidhur sot por dëshime e mirë kohe mik i...

05.04.2018  

Pushteti më pushtetar, më i egër, më i fuqishëm se shteti dhe shtetarët e tij
Është mirë, është fat dhe obligim që...

05.04.2018  

Edi Rama pa nevojë terhiqet nga një punë e cila don zgjidhje
Jam duke ikur nga gjitha aventurat e politikave zyrtare të komit...

04.04.2018  

Kosova-melqia, mushkërit, zorrët, zemra dhe arterja sajë
Shëndeti politik i vendit tonë po keqësohet nga një...

02.04.2018  

Përse dimri tu ik e unë tu qa dru në vend se në hyrje dimri ti bëja këto ?
E di se në pamje të parë shumë kush do të thot...

02.04.2018  

Sejcili nga ne kemi nevojë për ndihmën e njëritjetrit kur është e mundur ajo
Edhe një falenderim sternipit Artan Çetaj tani pas tri (3)...

02.04.2018  

Prap më mikun Naim Maloku dhe postimin e tij të perzgjedhur e më vend
Sot sapo u zgjova, në ballinën e facebookut më doli...

02.04.2018  

Mllefi nga distanca ndaj politikanve, zbutet apo ngritet kur je më afër tyre ?.
Mos u mllefosni nga distanca, shikoni dhe percilni nga afer, edhe pse...

01.04.2018  

Në BE do bashkohemi, Europa vendi që na bashkon. Gjuhë servile kjo e cila turper
Më politikë e diplomaci këtë turp tek ne sot e ki,...

31.03.2018  

Urime dita e Pashkëve
Lexova shumë mesazhe urimesh në publike dhe mora ndonjë...

31.03.2018  

Një përgjigje publike mikut, bukur të afërt z. Maloku i cili shprsoj të më kupto
Naim Mik i nderuar, pse jo edhe i respektuar si viktimë e...

30.03.2018  

Berat Luzha pershkrues i mrekullueshëm i Leskovikut
Facebook 28.03.2018 ora 18 e 19 Priština, Kosovo Leskoviku,...

30.03.2018  

Pluralizmin dhe mozaikun i dua, shumë i dua, kudo që shkoj ato i piketoj
Sot patëm fli për drekë, siq dihet mozaikun dhe...

30.03.2018  

Kjo është kur vetëm në këtë mënyrë facebook-u na perkujton ne, shokë e veprimtar
Krejt çfarë po ndodh më neve është në...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]