Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2018


18.10.2018  

Një kërkim falje e imja publike,e vonuar, shumë krijuesve të këtij zhanri
Sot, ma kujtoj facebook-u dhe kur po e lexoja vehtën time, më...

17.10.2018  

Rifat Muriqi facebook 17.10.2018 dhe komenti im
Ta luftojm të keqën edhe pse duhët ti zbardhim të...

16.10.2018  

Veteranët keqberës dhe krimi nga lartë, nuk filloj sot, tani vetëm filloj hetues
Disa mendojn se këto ditë a muaj na doli problemi i listave...

16.10.2018  

Edhe një reagim tash dy vite me parë mbi temen, bisedimet më Serbinë
Në ditën e varrimit të pa vdekshmit Adem Demaçi,...

16.10.2018  

Facebook ma kujton : Letër publike akademisë dhe diplomacisë Serbe
Tash sa muaj aktualitet i nxeht dialogu dhe marrëveshja më...

15.10.2018  

Rifat Muriqi facebook 15.10.2018 mes tjerash edhe komenti im
Sapo degjova në TV T7, krimin ekonomik çfarë i...

15.10.2018  

Facebook-u perkuhton nga 15. Oktober 2009 VIDEO :
Xun Çetta fjala nga takimi i Tiranës 29-30.03.1993 Video :...

14.10.2018  

Unë, nuk ndihëm mirë kur dëgjoj akuza të tilla për burrështetasit tonë por…
Edhe në SHBA ka pas akuza madje të rënda për...

14.10.2018  

Ismajl Gashi facebook 14.10.2018 aktualizon foton (Komenti im)
Xun Çetta : Të gjithë veprimtarët e Mergatës...

14.10.2018  

Të bashkëpunojn më shumë, më sinqert, gjithëata të cilet janë vlerë Mergimtarësh
Osman Osmani facebook 14.10.2018 : Mergata nuk është...

14.10.2018  

Të gjithë në politikë, jo haptas, krejt pa zë i thojnë njëritjetrit
Unë e di se ti po e din, se unë e di, se ti po e din se...

13.10.2018  

Dy shperndarje nga facebook-u në këtë ditë vikendi e shtunë 13.10.2018
Xun Çetta 13 Oktober 2017 : Paskan shpetuar paria e gjitha...

12.10.2018  

Nese dëgjoni këto ditë se Xun Çetta ishte çmendur, ,,BESONI“ se ka diqka
Ja çfarë mund të më qoj në ato pozita...

11.10.2018  

Qelësi i së keqës i cili nuk po kapet dhe pastaj të ndalët e keqja e vendit tonë
E keqja më e madhe për popullin tonë ka qenë,...

10.10.2018  

Pa djallëzia, nuk shet retorikë patriotizmi , si ndihësh, thjesht shprehësh
Meti Belaj fb 10.10.2018 ora 11 Bashkë me përfaqesues...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]