Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, 2018


14.06.2018  

Pamje të tilla dhune serish në Palestinë VIDEO
Sa herë që shohim pamje të tilla dhune dhe derisa nuk...

14.06.2018  

Pusho i qetë në tokën e vindit të çliruar pjesë e të cilit çlirim je o Din Ahmet
Këtu lexova e kuptova më vonësë për...

13.06.2018  

Rrogat mes pushtuesve dhe të pushtuarëve ma kujtojn mikun nga Tirana
Kjo pamje statistikash pa lodhur kokën aq shumë mi kujton fund...

13.06.2018  

Kam frikë se, pa u ulur e ballafaquar mes vehte,vetëm me shkrime nuk do ja dalim
Shtrembërime të vertetave për rrjedhatë më me...

12.06.2018  

Nga pritje percjellja e miqve, shokëve e dashamirve dhe familiarëve për ngushlli
Më 10.06.2018,më në fund u pajtuam se të humbem...

08.06.2018  

Porosija e të parëve, hulumtimi për ta dhe arsyeja që ta përmbushim porosinë
Epitafi më porosi në pllakën e varrit të babit tim,...

08.06.2018  

Koka politike të shkoj kah dojë, ta thithim Kosovën sa është kjo çfarë është
Aktualiteti politik në Kosovë !!! Kështu e ka...

07.06.2018  

Lajmerim për pritje percjellje ngushllimesh nga miq e dashamir të Xhavitit
E publikojm si lajmerim për pritje percjellje ngushllimesh të...

06.06.2018  

Paralajmërimi për procese e vendime të dhimbëshme nuk arsyeton politikanet
Kështu nuk pergaditet tereni në popull për tu pajtuar...

06.06.2018  

Seanca dhe Adem Mikullovci i cili në formën e tij demokratike proteston :
Më fal për vonesën z. Mikullovci, do doja që...

06.06.2018  

Një deklaratë e matur politike del nga ,,LOBI EURO ATLANTIK SHQIPTAR“
Të gjitha organizimët e reja politike duke seleksionuar...

05.06.2018  

Kuvendari z. Anton Quni guximtar në Kuvendin e Kosovës, i urtë e modest në Zvicë
Kuvendari z. Anton Quni guximtar në Kuvendin e Kosovës i...

04.06.2018  

Situata politike, as ndryshimet nuk vijn lehtë më partitë sa më të perkushtuarit
Ne kemi suksese të këtyre dekadave të fundit dhe jo pak,...

03.06.2018  

Një koment i imi mikut tim Berat Luzha në postim pershkrimin e tij dje
Berat Luzha fb 03.06.2018 ora 01, pra ora e parë pas mesnatës...

02.06.2018  

Në RTK, gjërat po ndryshojn, gradualisht por gjithësesi pozitivisht
Gradualisht gjërat po ndryshojn pozitivisht dhe kështu RTK...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]