Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-albanian flag-german

Artikel-Archiv, 2018


07.10.2018  

Xuni, më të gjitha partitë politike dhe kundër të gjithëve(më pozicionojn tjrët)
Mustafë Alimusaj fb 06.10.2018 Ju përshendesim nga...

07.10.2018  

Kufinjët ndryshojn edhe pa luftë, aty edhe është vlera e civilizimit por…
Kurr nuk duhë të themi e as mendojm se nuk ndryshojn...

06.10.2018  

Nga tmerri çfarër po shoh, je i mrekullueshëm mik i nderuar Mehdi
Mehdi Hyseni fb 06.10.2018 0ra 18 · Të nderuar miq,...

06.10.2018  

Hikmet Arifi një relaks për ne të cilin e falenderojm publikisht
Ah sa relaks i mirë para gjumit ky, me flejt si qingji dhe...

05.10.2018  

Akademi pëkujtimore kushtuar Gjergj Kastriotit Skënderbe
Neser 06.10.2018 në Lörach të Gjermanisë, jam...

05.10.2018  

Ta dëgjojm dhe pa anime ta vlerësojm këtë Video siq thuhët e paparë deri tani
Po ta dëgjojm më vemendje këtë vudeo edhe ashtu...

05.10.2018  

Në politikë edhe mund të ju shkoj mbarë e mbrapsht por në ndertimtar !!!
E kam dijt se në politikë disave edhe mund të ju shkoj...

04.10.2018  

Njeriu paska nevojë për relaksim pa e kuptuar se po i mungon diqka
Unë, kohën e lirë më rekomandim e shfrytzoj në...

03.10.2018  

Dy shperndarje nga unë dhe një temë popstim nga Nazlie Krasniçi
Janë shkrime dhe komente këto të cilat nga facebook-u po...

02.10.2018  

Konvertimi i Video shiritave në digjital dhe seleksionimi i tyre punë e rëndë
Ka vite që kur kam konvertuar dhe ishte punë e lehtë e...

01.10.2018  

Pse qumshti i politikës i rret njerëzit dhe i bënë të mëdhnej, tepër të mëdhenj
Po ,, Politika është derivat i rretjës së...

30.09.2018  

Metafora e pershkrimit të djeshëm për Albinin e Hashimin nuk ishte mjaft
Tërë dita e djeshme ishte një pritje e re për dallim...

29.09.2018  

Një lajm i mirë e relaksues, por paska zgjidhje problemi më të mirë se ky
Po, paska edhe të atillë ndermjetsuesish vendor të...

29.09.2018  

Ilegalistëve, dekada të tëra po u vdes Nëna por veprimtarisë konspirative kurr
Që kur doli kaqani i fortë juridik për pushtetarët,...

28.09.2018  

Një e re e cila nuk verehet leht në Kosovë : Po këcënohët z. Blakaj ! nga kush ?
Sa mirë kur pushtetarët i këcënojn organët...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dezember (9)
 • November (2)
 • Oktober (0)
 • September (0)
 • August (0)
 • Juli (0)
 • Juni (0)
 • Mai (0)
 • April (0)
 • März (0)
 • Februar (0)
 • Januar (0)

2009

 • Dezember (10)
 • November (10)
 • Oktober (0)
 • September (0)
 • August (0)
 • Juli (0)
 • Juni (0)
 • Mai (0)
 • April (0)
 • März (0)
 • Februar (0)
 • Januar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]