Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, 2018


09.02.2018  

Sistemi zgjedhor: Reformë më metaforë nese nuk kuptohem seriozisht
Tashmë po dihet, sa më serioz e i sinqert, politika të...

09.02.2018  

Lotët nga fotoalbumi, pse Kosova nuk po ruan, t`paktën raportet njerëzore
I publikoj këtu vetëm 20 foto nga shumë tjera sa...

04.02.2018  

A mund më ndihmoj dikush, miqësisht të më tregon sa paskam gabuar 5 vite më parë
Përse jam kaq i pa fat dhe kurr nuk ndodh e kunderta nga...

03.02.2018  

Krahaso një cung druri në rrugë më cungun politik në jetën politike
Vërtetë jam i ndieshëm dhe nganjëhere tepër i...

02.02.2018  

Ja pse dua të më lexoni dhe klikoni në info-cetta e jo në facebook
Uebfaqja ime info-cetta, është e mbrojtur dhe si e tillë,...

31.01.2018  

Një shpërthim revolte sot 31.01.2018 nga miku Shaip Beqiri
Ishte një postim publik ky të cilin nuk e prita që ky,...

31.01.2018  

Lajm i rëndë e i dhimbëshëm si shumë tjera si ky të cilët nuk harrohën leht
Lajmi më i rëndë e i dhimbëshëm për mua...

31.01.2018  

Jo, nuk shkruaj, jam ne pushim qetësimi, kam shkrua dikur aktuale për sot
Xun Çetta facebook 31 Janar 2012 Komentim i fotos...

30.01.2018  

Prap pagat e pushtetarëve si lajm dite përse !!!
A është bërë ngritja e pagave kaq të perfoluara...

30.01.2018  

I merzitshëm po bëhëm por edhe ky përkujtim në fb ndërlidhet më atë më parë
Xun Çetta facebook 31 Jabar 2012 Përkujtoj si fillim pa...

30.01.2018  

Jo se kam struktura as prapaskenë të nëndhesë politike por jam në rrugë të zotit
Nese më përkushtim, jetësisht i qasëm problemeve...

29.01.2018  

Një paralajmërim i ri dhe i sinqert si amandament durimi politikanëve tonë aktua
Kur ju politikanë, pa dallim rrethanave apo faktorëve politik...

29.01.2018  

Lexo përkujtim facebook dhe mos hezito ta krahasosh situatën LVV- sotë nga 2015
Unë, arsyeshëm jam lodhur dhe tashmë kam humbur vullnetin...

29.01.2018  

A kam çfarë shtoj tani pas dy vite publikimi të këtij shkrimi ? Jo
Pos politikanve, tani as populli nuk po kupton ngase sejcili ka...

27.01.2018  

Dje dhe sot, ditë të ngarkuara për ti pasqyruar aktivitetet këtu në Zvicër
Po filloj më 550 vjetorin e shkuarjës në amshim të...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]