Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, 2018


14.10.2018  

Ismajl Gashi facebook 14.10.2018 aktualizon foton (Komenti im)
Xun Çetta : Të gjithë veprimtarët e Mergatës...

14.10.2018  

Të bashkëpunojn më shumë, më sinqert, gjithëata të cilet janë vlerë Mergimtarësh
Osman Osmani facebook 14.10.2018 : Mergata nuk është...

14.10.2018  

Të gjithë në politikë, jo haptas, krejt pa zë i thojnë njëritjetrit
Unë e di se ti po e din, se unë e di, se ti po e din se...

13.10.2018  

Dy shperndarje nga facebook-u në këtë ditë vikendi e shtunë 13.10.2018
Xun Çetta 13 Oktober 2017 : Paskan shpetuar paria e gjitha...

12.10.2018  

Nese dëgjoni këto ditë se Xun Çetta ishte çmendur, ,,BESONI“ se ka diqka
Ja çfarë mund të më qoj në ato pozita...

11.10.2018  

Qelësi i së keqës i cili nuk po kapet dhe pastaj të ndalët e keqja e vendit tonë
E keqja më e madhe për popullin tonë ka qenë,...

10.10.2018  

Pa djallëzia, nuk shet retorikë patriotizmi , si ndihësh, thjesht shprehësh
Meti Belaj fb 10.10.2018 ora 11 Bashkë me përfaqesues...

10.10.2018  

Sot në Prishtinë, u mbajt parada e dytë e komunitetit të LBGTI-s
Një temë e vështirë kjo ta komentosh LBGTI-n, por jo...

10.10.2018  

Pagat e stafit të AKI-së mund të jenë publike e jo konfidenciale si u kërkua por
Mbledhja e mbyllur për media lidhur më pagat e AKI-s ka mund...

09.10.2018  

Burrërinë po e vret pa burrëria në politikë o i nderuar z. Haradinaj
Ramush Haradinaj, sot në RTK 3 : ,, Thaçin mund ta kem mik,...

08.10.2018  

Nga i shpallur dëshmor i vrar, e i ngritur në lapidar, ai tani doli i gjall !!!
Rrefimi i tij : Mos më pyetni ku dhe si jetova, Unë 20...

08.10.2018  

Foto album nga fushata 2001 na perkujton FB sot 08.10.2018
A është e mundur kjo që për nëntë (9) vite...

07.10.2018  

Xuni, më të gjitha partitë politike dhe kundër të gjithëve(më pozicionojn tjrët)
Mustafë Alimusaj fb 06.10.2018 Ju përshendesim nga...

07.10.2018  

Kufinjët ndryshojn edhe pa luftë, aty edhe është vlera e civilizimit por…
Kurr nuk duhë të themi e as mendojm se nuk ndryshojn...

06.10.2018  

Nga tmerri çfarër po shoh, je i mrekullueshëm mik i nderuar Mehdi
Mehdi Hyseni fb 06.10.2018 0ra 18 · Të nderuar miq,...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]