Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, 2018


12.01.2018  

Dy suksese të menjëhershme në politikë, sinjal i mirë për këtë fillimviti
Rishqyrtimi dhe anulimi i Logos së plaqkitur nga të...

12.01.2018  

Pa bërë dallimin e cilësisë së deshmitarit, drejtësia nuk është e plotë
Baton Haxhiu sikur na thotë : Deshmitar sa të doni, bile i...

12.01.2018  

Xun Çetta facebook më 24 deri 28.12.09.fb.Për Enver Malokun, lojë shperblyese
Xun Çetta facebook më 24 deri 28.12.09.fb.Për Enver...

11.01.2018  

Është nderhyrje e mirë kjo dhe korigjim i lëshimeve të cilat shqtësojn qytetarin
Sot, nuk kam si të mos e pranoj dhe falenderoj intervenimin...

11.01.2018  

Krimin legal mbi njerëzimin e gjeni edhe tek sigurimet shëndetsore
Gjitha krimët mbi njerëzimin janë të denueshme por...

10.01.2018  

Publikimi i ditarit të jetës, mund të jetë i vonuar keq ngase njerëzit po vdesin
Të mos i thuash gjërat derisa personazhet janë...

10.01.2018  

Koment pergjigja ime letrës publike, drejtuesve dhe aktivistëve të LVV-s
Xun Çetta, mengjes i hershëm 10.01.2018: Ata të...

08.01.2018  

Halil Çadraku facebook 7. Januar 2017 dhe komenti im
'TRIMAVE'' TË PAQES ... Disa njerëzve që...

07.01.2018  

Si në të kaluarën edhe sot, kam fate të veqanta të cilat dallojn
Sa herë që i ligu më ka lënë vetun qoftë...

07.01.2018  

Këta si popull, gjatë nen pushtim, nuk duan Turqi as Serbi por duan Sallamadi
Ne vërtetë nuk e deshtëm pushtimin, Turqinë as...

07.01.2018  

Lajmërim, tubim përkujtimor të 550 vjetorit të pavdekësisë së Skënderbeut
Sapo na informuan se këtë muaj të këtij viti,...

06.01.2018  

Fati i Lëvizjës VV i ngjajshëm më pozitat dhe fatin e vendit tonë
Kosova, edhe pse në pozita tepër kritike, ajo ka sukseset e...

06.01.2018  

Aida Dërguti i përgjigjët Salih Kabashit mbi situatën në Lëvizjën VV
Aida Dërguti : Eh more Salih, a ma ke vënë syrin mua apo...

05.01.2018  

Jo logo e ngjajshme por e kopjuar, e falsifikuar për kontrabandim
Kjo nuk është ngjajshmëri por është KOPJE e...

04.01.2018  

Këmba e UÇK-së edhe mund te dal se ka qenë koka sajë
Lufta jonë e drejtë për çlirimin e vendit ka aq...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]