Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, 2018


12.03.2018  

Sot, pas dita me Bareshën time, tingujt e muzikës pa i dëgjuar, i ndiente zemra,
Bashkë më gruan dualëm në sheti, në kalim e...

12.03.2018  

Fëmijt tonë në tesha kombëtare 11 Mars 2018. Brizi 81 frymon
Vëlla im Muhameti me nipat e mbesat. Komenti im solidar më...

11.03.2018  

Përvjetori historik i gozhduar që nga 1981
Përvjetor i injoruar institucionalish, i urrejtur pjesërisht,...

09.03.2018  

Tri temat kryesore në RTK sot 09.03.2018 :
Vrasje e dyfisht për motive te ulta, tepër të ulta...

09.03.2018  

Veprimtarët dhe masat e gjëra popullore
Në rrugë e sipër të veprimtarëve duhet pas...

09.03.2018  

Politikani, fshatari dhe zgjedhjet të cilat po ofrojn
Si të doli viqi, a e kishte mishin e mirë dhe a ja vlefti...

08.03.2018  

Iku 8 Marsi në shetitje më gruan time pasi më ka lënë Nëna ime e shtrnjët
Në vend urimi, një lutje për kërkimfalje...

08.03.2018  

Tashmë mjegulla e madhe rreth demarkacionit po ikën. Polituika po svidon
Ka kohë që kur nuk kuptohën deklarimet e politikanve...

07.03.2018  

Të shkruash nuk është leht, shumë me vështirë është të diesh çfarë shkruan
E thëna, harrohët dhe nga të pa ndergjegjshmit...

07.03.2018  

Sot dita e Mësuesit, dita e paisjës më dije nga Mësues/et ton/a
E falenderoj mikun Agim Alaj i cili këto ditë më i postoj...

06.03.2018  

Sistemi i perzgjedhjeve për ndryshime reale, nga sot krejt ndryshe
Perzgjedhja për ndryshime duhet të filloj ndryshe nga ka...

05.03.2018  

Sot ishte ditëlindja e pa vdekësisë së Jasharve dhe ajo e Ademit –II-
Rezistenca e popullit tonë në shekuj, si gjithëherë...

05.03.2018  

Rezistencat e popullit tonë në shekuj shkojn e vinë po si Ademat simbol flijimi.
Komentet facebook: Sylë Maksutaj : Respekt per jete per...

04.03.2018  

Heshtja e gjatë e cila po na kushton. Mos heshtin, si të çmendur reagoni
Heshtja është pajtim më shpifjën në gjitha...

04.03.2018  

Rezervim për temat e publikuara në facebook 07.02 deri 03.03.2018
Këtu do barten publikimet në fjalëWählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]