Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2018


07.09.2018  

Ndoshta, terthorazi është mesazh kolegëve tij në Kosovë
Sa vështirë është ta mbrojsh luftën pas lufte...

07.09.2018  

Vrapi për të pervetsuar diqka dhe perfituar nga momenti i dhënë, na ka kushtuar
Edhe sot si gjithëherë në kohën dhe momentin e...

06.09.2018  

Unë nuk i preferoj karikaturat fyese e as sharjët pa dallim gjendjës
Këto ditë, pash lloj, lloj fotosh karikaturë dhe të...

06.09.2018  

Diqka po zihët !!! era po i ndihet, unë po e di se si po i afrohet fundi.
Paraja kesh në dor e as nën dorë më nuk...

05.09.2018  

Fatmiri pak a shumë dallon dhe ka deshmuar se punon me kokën e tij
Në mandatin e tij sa ishte Minister, Fatmir Limaj kurr,...

05.09.2018  

Haradinaj : Lista Serbe nuk e voton ekipin negociator
Jo, jo nuk e votojn as opozita shqiptare bashkë më shumë...

05.09.2018  

Po civilizohemi më martesa të perziera apo po degradohemi ?
Shqiptarët pa dallim gjinie, tashmë pa keqardhje po i...

05.09.2018  

Për Preshevën folën vet Preshevarët,ata të Bujanovcit e Medvegjës
Mbrëmë më kënaqësi kam dëgjuar emisionin...

04.09.2018  

Unë po çmendëm kur tjerët po sigurojn e garantojn
Ramush Haradinaj : “Unë ju siguroj se pozicioni im...

02.09.2018  

Më popullin dhe për popullin, por testo shkallën e vetëdijës kolektive
As të mirët, të ndershmit e moralistët nuk mund ti...

02.09.2018  

Politikë e vonuar pas deshtimit edhe mes veti
Fadil Aliu fb 01.09.2018 ora 13 e 23 Ismaili: Korrigjimi i kufijve...

02.09.2018  

Lajm i rënd për vdekjën e Ramadan Hazirit
Lajm i rënd dhe tepër pikëllues në këtë...

01.09.2018  

Kosova është në pozitë më të vështirë se sa unë frikësohëm
Ne nuk jemi aq në rrezik si vend para këtyre proceseve,...

30.08.2018  

Gjendja në Kosovë : Protesto kundër dhe manifesto e festo pro !!!
Askush kundër askujt tashmë nuk shkon, të gjithë pro...

30.08.2018  

Flamuri ynë shtetëror dhe 6 yjet e tij por…
Sa shumë i duam flamujt, na ka mbet kjo dashuri për...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]