Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2018


30.09.2018  

Metafora e pershkrimit të djeshëm për Albinin e Hashimin nuk ishte mjaft
Tërë dita e djeshme ishte një pritje e re për dallim...

29.09.2018  

Një lajm i mirë e relaksues, por paska zgjidhje problemi më të mirë se ky
Po, paska edhe të atillë ndermjetsuesish vendor të...

29.09.2018  

Ilegalistëve, dekada të tëra po u vdes Nëna por veprimtarisë konspirative kurr
Që kur doli kaqani i fortë juridik për pushtetarët,...

28.09.2018  

Një e re e cila nuk verehet leht në Kosovë : Po këcënohët z. Blakaj ! nga kush ?
Sa mirë kur pushtetarët i këcënojn organët...

27.09.2018  

Kosova e pas luftës fituar është kjo ! nuk e pritëm por ky është realiteti sajë
Sapo u çliruam nga pushtimi shekullor, tani varreza, rrugë,...

26.09.2018  

Ku dallon filozofia e odave Shqiptare nga filozof të shumt e në zë ?
Filozofia e odave tona, të cilën disa të pa mend në...

26.09.2018  

Krimi politik, mbi punën tonë në shekuj, të dal para gjyqit pupullit
Mjerisht, kemi ardhur në një situatë tepër të...

25.09.2018  

Për pushtetarët fjala e popullit : ,,Nese nuk dëgjon Nënën e dëgjon njerkën“
Isha dhe po mbetëm i sinqert e i hapur, jo vetëm unë por...

25.09.2018  

K.Veseli + R.Maraj dhe shërbimet e tyre, barazi më shumë shërbime nën një kulm
Kadri Veseli e Ramë Maraj dhe shërbimet e tyre sekrete e pa...

25.09.2018  

Kandidatura për të parin e LDK-së dhe rreziqet për këtë subjekt !
Sa i marr po aq edhe naiv ta qajsh hallin e tjetrit në pervetsime,...

24.09.2018  

Të shpresosh në hetuesi e cila nuk heton,do të thotë më heshtje ndihmon krimin
Këto ditë perjetuam çaste a momente të rënda...

24.09.2018  

Joe DioGuardi një shqiptar i pa ndalshëm më 20.09.2018 paska pas ditëlindjën
Edhe pse kam pas simpati të madhe për qendrimet dhe...

23.09.2018  

Dje e sot isha i zënë më vizotë familjare dhe takime peivate
Edhe humbja e kohës më famioljar dhe të aferm paska...

23.09.2018  

Nga një debat më marrëveshje President-Analist, lindi edhe ai IMAGJINAR
,,Më sy mbyllur po ju pergjigjem ngase ju, gazetar e analist...

21.09.2018  

Partikularizmi, iracionalizmi politik dhe diktatyra tyre, mund janë vdekja jonë
Një sqarim që në fillim, ngase në fund nuk po...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]