Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Gusht, 2018


30.08.2018  

Gjendja në Kosovë : Protesto kundër dhe manifesto e festo pro !!!
Askush kundër askujt tashmë nuk shkon, të gjithë pro...

30.08.2018  

Flamuri ynë shtetëror dhe 6 yjet e tij por…
Sa shumë i duam flamujt, na ka mbet kjo dashuri për...

30.08.2018  

Mos degjoni akuzat mes tyre por qendrimet sot, dhe kujdesë kah po shkon topi t
Ne, nuk guxojm te merremi me akuzat çfarë vjellin...

29.08.2018  

Të mos ngarkojm vehtën tej mase çka nuk ngarkojn ata të cilët janë kompetent
Gjithë të perkushtuarit si Naseri aktiv i luti të mos...

28.08.2018  

Edhe kjo më mumngonte par të ma ngrit damarin në ball
Naser Kuka facebook 27.08.2018 Po quditem... Pse nuk flitet...

27.08.2018  

Jo teritor Shqiptar për me marr teritor Shqiptar !!!
Të japësh territor të cilin e ke për ta marr...

26.08.2018  

Rreziku mund të na trokët krejt në befasi !!!
Vet rezistenca e popullit tonë në shekuj, para, gjatë dhe...

25.08.2018  

Ne kemi listën e më të mirëve në politikë por pa forcë politike. Faji është i yn
Mos të frikësohemi në procese të cilat po e shtyejn...

25.08.2018  

Tema te thella po ngrisin e pa asnjë interes për vendin
Pa dashur ta mbroj e as sulmoj dikë ngase nuk kam kohë as...

24.08.2018  

Rrefimet nga e kaluara jonë djaloshare edhe mund të na keqkuptohën nga tjerët
Sot u befasova paksa pa të keqen e askujt, kur në facebook...

24.08.2018  

E perseris për te satën herë : Pa sakrificat tona çlirimi nuk do vinte
Pa sakrificat tona në kohë të ndryshme e më...

23.08.2018  

Koka e krimit në institucione nuk është aq e rrezikshme sa shtrirja tyre
Siq po e vereni jo pa qellim marr temat e tjerëve si postim aty ku...

23.08.2018  

Deri kur më falsifikime të historisë mbi baza klanesh, lidhjësh e nderlidhjësh ?
Një plotësim statistikash më verejtje për të...

23.08.2018  

I afermi dhe vetvehtja, goditje të cilat kushtojn. Kosova ti kthehet vetvehtës
Pa kontrolluar vetvehtën, familjën dhe rrethin i cili të...

22.08.2018  

Mes ca takimeve edhe pse të pakta, unë nuk shpetova bash krejt pa to
Pushimet verore kaluan si asnjëherë më parë, pati...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]