Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Korrik, 2018


30.07.2018  

Dita e dytë për ngushllime pranë familjës Demaçi
Dje isha më familjën time të ngusht, sot më...

30.07.2018  

Po sot ca orë më vonë lexova se paska vdekur edhe Luan Hadaraga
Tani sapo lexova se paska vdekur edhe Luan Hadarage ish Minister i...

30.07.2018  

Edhe një vdekje e rëndë e cila na guditi dhe la më të varfër në mes rrugës
Vdekjët e rënda e tepër të dhimbëshme kanë...

29.07.2018  

Foto album nga : Lamtumirë Adem Demaçi 28.07.2018
Nga shumë pyetje të cilat do doja ti di, po ndalëm...

28.07.2018  

Perfundoj ceremonia e varrimit e njeriut i cili do të rilind serish
Ceremonia e varrimit e atij i cili do të rilind në kohën...

27.07.2018  

Demaçi-Rugova ishin dhe mbetën vet Kosova, LAVDI atyre
Kosova e pas luftës vend i shumë papergjegjësive, në...

26.07.2018  

Ademi i madh na la LAVDI
Sot pas dite na la ai i cili bëri më së shumti për...

24.07.2018  

Edhe unë më pushime në Kosovë por a jam edhe unë Kosovë ?
Siq shihët në fotot e para, unë jo se rrezikova por...

17.07.2018  

Edhe unë e dua një pushim e jo vetëm ti dëgjoj e komentoj tjerët në pushime
Sot në mengjes, doja të shkruaj mbi ëndrrën të...

15.07.2018  

Ata të cilët dhanë e bënë për vendin perball atyre të cilët muarrën e nuk i dhan
Po ndaj një citat nga shkrimi i z. Shemsi Reqica i cili edhe...

14.07.2018  

Mos të lodhemi e as merzitemi nga Facenook-u, këtu marrim dhe na mbesin kujtimet
Nese dinamika e jetës, nevoja për të bërë por...

14.07.2018  

As luanët nuk jan të pa mposhtur kur teprojn dhunën mbi tjërët
Luani sulmon por e pëson shumë keq nga kundërpergjigja e...

13.07.2018  

Duam drejtësi a nuk duam këshilla për drejtësi ! Kjo nuk shkon, na kompromenton
Shqiptarët sikur nuk duan drejtësi as mbrojtje nga...

13.07.2018  

Unë mund të veproj e shkruaj ndrshe pa pritur bashkëpunimin e klaneve por…
Ka vite të tëra që kur shoqëria jonë pos se...

13.07.2018  

Kohë pushimësh por qetësia dhe kujdesi na duhen, kalofsh mirë Mehdi
Më shumë këtu e ne vazhdim… Mehdi Hyseni fb...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]