Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, qershor, 2018


21.06.2018  

INFORMIM në kuader të lajmit të fundit tani sapo kaloj mesnata
Mendoj se është një ndryshim i mirë kur...

20.06.2018  

Nese ne harrojm forma tjera që na perkujtojn, në këtë rast info-cetta dhe fb
Po, nese ne harrojm Facebook-u dhe info-cetta na perkujton se si...

20.06.2018  

Politika e ndyerë dhe media e kontrolluar rrezik permanent per vendin tonë
Po reagoj edhe pse tash sa kohë në forma të ndryshme...

19.06.2018  

Pusho i qetë mes deshmorëve Hilmi Haradinaj,pjesë e kontibutit po bëhësh tutje
Komentimët qoftë edhe më kritika por si qellim ta...

18.06.2018  

Nga sot pusho i qetë mes deshmorëve të shumt o Hilmi Haradinaj
Sot 16.06.2018 përcilët për në amshim një Baba...

18.06.2018  

Kur i perjeton të gjitha, bash të gjitha, jeta pastaj nuk ka aq shumë kuptim
Kanë thënë dhe është deshmuar si e...

17.06.2018  

Si e prita lajmin për vdekjën e të pa vdekshmit Fadil Vokrri
Në rrugë e sipër më tren relacioni Luzern-Wienë...

17.06.2018  

Gjithëherë pushtetarët trashegojn pushtetin dhe format e zeza të mbajës tij
Historikisht njihën disa nga format e ndrrimit të pushteteve...

14.06.2018  

Urimi im për këtë Bajram solidar mes nesh si popull
Urime Fiter Bajrami për gjithë të besimit Islam po edhe...

14.06.2018  

Pamje të tilla dhune serish në Palestinë VIDEO
Sa herë që shohim pamje të tilla dhune dhe derisa nuk...

14.06.2018  

Pusho i qetë në tokën e vindit të çliruar pjesë e të cilit çlirim je o Din Ahmet
Këtu lexova e kuptova më vonësë për...

13.06.2018  

Rrogat mes pushtuesve dhe të pushtuarëve ma kujtojn mikun nga Tirana
Kjo pamje statistikash pa lodhur kokën aq shumë mi kujton fund...

13.06.2018  

Kam frikë se, pa u ulur e ballafaquar mes vehte,vetëm me shkrime nuk do ja dalim
Shtrembërime të vertetave për rrjedhatë më me...

12.06.2018  

Nga pritje percjellja e miqve, shokëve e dashamirve dhe familiarëve për ngushlli
Më 10.06.2018,më në fund u pajtuam se të humbem...

08.06.2018  

Porosija e të parëve, hulumtimi për ta dhe arsyeja që ta përmbushim porosinë
Epitafi më porosi në pllakën e varrit të babit tim,...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]