Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (15):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2018


30.05.2018  

Shqetsimet nuk kanë të ndalur, shendeti përgjegjësi e jona por fajsi e tjerëve
Vërtetë nuk po e ruajm vëhtën dhe aspak të...

28.05.2018  

Neser paskam ditëlindjën
Po, neser kam ditëlindjën, një fillim i ri me...

28.05.2018  

Maja pushtetit dhe pipat e politikës së vendit kundër rrënjëve dhe trungut tonë
Nuk po mund të heshti !, më besoni se po e provoj por as...

25.05.2018  

Një koment përgjigje për aktualitetin politik mikut tim Brahim Avdyli
Brahim Avdyli facebook 16 Mai 2018 në 06. 51 min, FOTO Text dhe...

25.05.2018  

Ne perkujtojm të tjerët facebook-u të gjithë neve na perkujton
Xun Çetta fb 25 Mai 2016 un 22.07 Nga fletorët e vetme...

25.05.2018  

Vdiq akademik Kolec Topalli emer i njohur ky jo në politikë sa në shkencë
Albanologu Kolec Topalli, veqse në shkencë si albanolog i...

23.05.2018  

Lajm vdekje i cili na goditi e la pa forcë që ta ngushëllojm njëritjetrin
Paska vdekur djali i agjës tim Xhavit Muharrem Cetaj një...

23.05.2018  

Është një deklaratë shumë e matur kjo në nivelin me të lartë të Ministrit
Nuk ke si të mos ndihërsh mirë kur dëgjon deklarata...

23.05.2018  

Vëtëm kështu të fasin klerikët e besimeve tona
Xun Çetta fb 23.05.2018 ora 18 e 58 ka shpërndarë...

21.05.2018  

Pas 23 ditësh luftë nervash, beteja vërtetë e mundimshme por më sukses
Nga 12 faqe përshkrimësh të gatshme për herat tjera...

20.05.2018  

Të shkruajsh libër me pergjegjësi duhën fakte me foto, video, e tjera dëshmi
Në kompletim të librit më fakte e dëshmi dalin...

19.05.2018  

Unë po heshti, nuk është koha e as sjellja e deputetëve në frymën e punës time
Unë s`jam fëmijë të shtyhëm e as burr i cili...

17.05.2018  

Sot 17.05.2018 ripostova 6 repriza Facebook-u :
1- Sa mirë apo sa keq kur Facebook-u na perkujton Xun...

16.05.2018  

Ndihem mirë kur nuk pendohëm për kohën e humbur me disa shokë e veprimtar
Sa foto e sa kujtime në kohët e pas luftës më mikun,...

16.05.2018  

Sot dita e Ramazanit, qetësi shpirtërore kërkohët e jo shqetsime të reja…
Sot dita e Ramazanit, telefono te varfërit, më kujdesë,...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]