Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (14):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2018


18.02.2018  

Kësajë radhe edhe unë, bashkë me dhëndrrin nga Amerika po festojm në Kosovë
Sot gjithëandej, edhe pse plogsht ndihet një ambient festimi...

09.02.2018  

Sistemi zgjedhor: Reformë më metaforë nese nuk kuptohem seriozisht
Tashmë po dihet, sa më serioz e i sinqert, politika të...

09.02.2018  

Lotët nga fotoalbumi, pse Kosova nuk po ruan, t`paktën raportet njerëzore
I publikoj këtu vetëm 20 foto nga shumë tjera sa...

04.02.2018  

A mund më ndihmoj dikush, miqësisht të më tregon sa paskam gabuar 5 vite më parë
Përse jam kaq i pa fat dhe kurr nuk ndodh e kunderta nga...

03.02.2018  

Krahaso një cung druri në rrugë më cungun politik në jetën politike
Vërtetë jam i ndieshëm dhe nganjëhere tepër i...

02.02.2018  

Ja pse dua të më lexoni dhe klikoni në info-cetta e jo në facebook
Uebfaqja ime info-cetta, është e mbrojtur dhe si e tillë,...

31.01.2018  

Një shpërthim revolte sot 31.01.2018 nga miku Shaip Beqiri
Ishte një postim publik ky të cilin nuk e prita që ky,...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]