Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, nëntor, 2018


04.11.2018  

Sapo kalojn vitët harrohën gjërat dhe njerëzit më të bëmat e tyre !!!
Po,sa quditshëm harrohën njerëzit, të mirat dhe...

03.11.2018  

Thirrje publike dy shteteve tona dhe gjithë shqiptarëve ku punojn e jetojn
Është kohë e egër, tepër e egër për...

03.11.2018  

Në vend se mirë mengjesi natën e mirë…
Dje gati tërë ditën, deri tani në mengjes punova...

01.11.2018  

Nga zhurma e madhe për ,,Dosjet“ pa sukses, tani po flitet për ,,VETING“-un
Filliomisht qytetari duhet ta kupton dhe dinë mërë se...

01.11.2018  

Sot, qenka dita e komentimit të kësajë fotoje të cilën kam filluar dhe perdori
Jo pa qellim e kam përdorur këtë foto tash e sa kohë...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]