Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, nëntor, 2018


15.11.2018  

E njoh historinë pa qen historian, vetëm aq sa të mos më manipuloj historia poli
Si fëmij më ka lënë pershtypje kur dëgjoja...

13.11.2018  

A din njeri të më tregoj, nga gjithë kjo forcë, kjo kthjellësi e Nënës së Astrit
Njeriu më ideale është më i fortë se guri, as...

13.11.2018  

I barti këtu katër (4) afishime reprizë sot 13.11.2018
Në mungesë kohe dhe më frikë nga mos mirënjohja...

11.11.2018  

Sot, Franca ishte e privilegjuar, atje u perkujtua 100-vjetori i fundit të Luftë
Tash e 100 vite më parë ndodhi armëpushimi i luftës,...

11.11.2018  

Para tetë ( 8 ) vitësh për politikën, Ah, edhe sot nuk pendohëm për publikimin
Tash 8 vite më parë e kisha shkruar këtë shkrim por...

10.11.2018  

Dokumentar i mirë i cili na sqaron më shumë për Isa Boletinin e viteve tona

10.11.2018  

Edhe një punë më vlerë të madhe të cilën pak kush e bënë si Xeni
Ju përgëzoj për punën Shkëlzen i nderuar,...

10.11.2018  

Ndihëm mirë kur njerëzit nuk harrojn, vizitojn dhe evokojn kutimet e tyre
Mik i nderuar dhe respektuar Xhafer, e di se je një punëtor i...

10.11.2018  

Ta duam vendin shpirtërisht kështu siq është ngase kështu e bëjm si e duam
Kështu lavdërohet e duhët vendi për të cilin...

08.11.2018  

Kurr nuk ftova grupe kulturo-artistike, apo këngëtar, sot po thej akull…
Kurr nuk ftova vallëtar, këngëtar, humorist as grupe...

07.11.2018  

Edhe një rrëshqitje z. Presiden Thaçi, tani në diplomaci. në emër të diplomacisë
Nuk e pelqeva taktikën tuaj z. President kur thuani :...

06.11.2018  

Dy emisione më temat e tyre në ndryshim mbi vrasjët, dje 05.11.2018
Vrapimi që sejcili të qoj uj në mullirin e krahut tij...

06.11.2018  

Krimi dhe kriminelët, nuk duan arkiv as ballafaqim më realitetët
Gjithë ata të cilët e mbytën mbijetesën e...

05.11.2018  

Vrasësit dhe të bijt e tyre që vranë ushtarët tonë dhe veprimtarë në RSFJ
Këta vrasës të ushtarëve dhe veprimtarëve...

04.11.2018  

Infraktet e Qeverive tona nuk i dua e as pajtohëm të vazhdojn ato
Në momentin kur diagnostifikohet infrakti politik i Qeverisë,...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]