Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2018


22.11.2018  

Ku dallon Ueb Faqja ,,info-cetta" nga gazetat dhe portale tjera ?
E lexova këtë ripublikim të sotshëm në,,Revista...

22.11.2018  

A kam të drejtë të gaboj edhe unë, jo sa po gabojn pushtetarët tanë më 100% ?
Ngritja e taksës së importit nga Serbia nga 10% në 100%,...

22.11.2018  

Qeveria Mustafa, e luftuar nga gjysma e qeverisë tij, dha suksese në ekonomi
Unë, siq kam thënë, jam kunder zgjedhjeve të...

21.11.2018  

Një spot mesash shumë i mirë ky, por i vjetruar për diplomaci

21.11.2018  

Afishim nga foto albumi sot 21.11.2018 :
Pa e hapur perkujtimin e fb-s sa po me dukët vetëm foto album...

21.11.2018  

Reprizë 21.11.2018 mbi zgjedhët dhe kandidatura ime eventuale :
Vota e qytetarëve, nuk ma besoj apo nuk më njohu sa...

20.11.2018  

Sot ishte një ditë e hidhur, por jo diqka e re e as ditë kiameti për ne
E kam thënë disa herë, po e perseriti edhe sot :...

20.11.2018  

Edhe nese don vetë të rrëzohët kjo qeveri, deri në Korrik 2019 duhët më e shty
Pa u thelluar në detale për qeveri ky do ishte mesazhi im i...

20.11.2018  

Dy repriza para 9 vitësh nga facebook-u, aktuale me mesazh për sot
Edhe kur vet Qevirisë i bëhet mjaft, rrëzon...

20.11.2018  

Si gjithëherë edhe sot, nuk i perkrahu e as sulmoj pa bazë Qeveritë tona
Ish Qeverisë Bukoshi viteve 90-ta, i kishte ardhur fundi dhe i...

19.11.2018  

Mos ta kujtosh e nderojsh të kaluarën, do të thot ta harrojsh e kthehësh serish
U ndjeva mjaft keq kur më vonesë lexova postimin e mikut tim...

18.11.2018  

Ka forma,sa e sa mënyera për të parë e kuptuar çfarë na ka gjetë e çfarë na pret
Vetëm nese nuk duam, nese na ka marr e keqja dhe na ka mbuluar...

18.11.2018  

Për mua, vetëm në prag zgjedhjësh e fushatash, vështirë të jem në Kosovë.
Për ditë e më e vështirë po bëhët...

16.11.2018  

Demaçi-Rugova-Hashimi–Albini, Rambo ku mbet, po sukseset ku janë ?
Vërtetë po tentoj të heshti por diqka si qetë e pa...

16.11.2018  

Facebook, si me pyet : Pse nuk i ke këto postime në info-ceta ku te duhen neser
Janë katër postime këto nga jeta në vuajtje denimi,...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]