Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (31):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2018


31.10.2018  

Tërë dita më seancën e jashtzakonshme për rezolutën e propozuar nga LDK
Unë nuk mund të thëm se ishte seancë pa vlera e pa...

31.10.2018  

A jam fajtorë pse koha gjithëherë po më qet aktual më situatat
Edhe vehtën e pyes pse jam kaq fatkeq. A jam fajtorë pse koha...

31.10.2018  

Lum ata që do ikun nga pushteti, mjerë ata nese vijn në po ato korniza
Po të mos merresha më sistemim të punës në...

28.10.2018  

Ne, vet fajtor po !!! , por edhe nderkombëtarët dhe Europa jo pa pergjegjësi
Politikat dhe politikanë të vendit tonë në stagnim...

28.10.2018  

Është mbushur thesi, më repriza, ngase, politika po vendënumron
Kahdo që lexojm e dëgjojm, vetëm përseritje dhe...

26.10.2018  

Kënga e cila ma plasi lotin si rrallë herë
,,Mos e harro Nënën se të ka rrit më mund, mos e...

26.10.2018  

Kam menduar se vetëm puna flet, por ja se, sikur nuk është krejt kështu
Tash po e shoh se puna ime gjithëherë paska qen dhe vazhdon po...

25.10.2018  

O lexoni, kuptoni e besoni se nuk po ja vlejka të jesh i hershëm i pa gubueshëm
Ti lexojm dy publikime sot pas 2 vitesh, pastaj ta shohim e bindemi se...

25.10.2018  

Edhe një Shperndarje e imja publikim nga viti 1991+2010
Edhe këto ditë e muaj nese nuk ka çfarë shkruhet,...

25.10.2018  

Edhe një përshkrim i vitit krenar 1968 nga Prof. Dr Zymer Neziri
Nuk mund ta lë e mos e barti edhe një pjës pershkrimi...

23.10.2018  

Kush është i lirë, ju lutëm degjojeni direkt TV Klan HD -OPINION
Shiheni dhe kuptojeni pse nuk po mund te bëhemi mbarë si dhe...

22.10.2018  

Një aktivitet i mirë paska qenë dje nga stafi TV Diaspora ( Mergata Shqiptare )
Fund javë aktivitetësh ishte ajo që iku. Edhe një...

21.10.2018  

Tridhjetë (30 )vjet më vetëm tri (3) Kongrese të Lidhjës Shqiptare në Botë, URIM
Një ngjarje e ditës sotme më vlerë. Tridhjetë...

21.10.2018  

Viti i kthesave 1968 solli edhe shumë mirënjohje të vonuara por jo të harruara
Sapo kisha postuar pak orë më parë një koment...

21.10.2018  

Edhe një mirënjohje e vonuar por jo e harruar
Historia na ke mësuar, sesi mund të falsifikohët por jo...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]