Quick links: Springe zum Inhaltsbereich der Seite, Springe zur Seitennavigation, Springe zur Suche.

flag-german flag-albanian

Artikel-Archiv, 2018


19.09.2018  

Dukagjini zona më e infektuar nga ky virus shekulli për mashtrim e pervetësim
Jam nga kjo zonë e prekur kaq keq nga ky virus shekulli por, nuk...

18.09.2018  

Pa u dekonspiruar pak e më kujdesë, nuk po mund të veprojm
Shumë e fortë Naim i nderuar por mos u merzit se , sa pash e...

18.09.2018  

Jeta qenka e shkurtër, sado të kesh bërë për vendin, prap do ndihesh borxh
Më një qese plastike per plotë ilaqe në dorë,...

17.09.2018  

Pas debatit më shkrim shkohët edhe në telekomunikim por, kujdesë INSAJDER !!!
Si zakonisht edhe tani ,pas 24 orësh, po e shlyej postimin e z....

16.09.2018  

Ja si pranohët marrëveshje Kosovë-Serbi, propozuar nga Presidenti Thaçi
Një marrëveshje kaq e perfolur, tani e don një pergjigje...

16.09.2018  

Vlera krijuese e tjetrit, sa më shpejt aq më mirë, të citohët e jo pervetsohët a
I motivuar nga publikimi i pershkrimit të shkëlqyeshëm...

15.09.2018  

Diqka e re por formë e vjetër, ti ndihmoj të tjerët të cilët nuk ndihmojn jo !!!
Edhe sot, si vite më parë, kryesisht para luftës, ende...

14.09.2018  

Idealet, idealistët dhe jeta e tyre në përpjekje, kërkon kujdesë të veqant
( Monolog i dal nga gjysmë realiteti i takimeve) ,,Jam dhe po...

14.09.2018  

,,Sa i pa kulturuar që jam“ edhe fotografinë familijare, pa leje ja komentoj !!!
PS. Një pershtatje e vogël nga unë parase ta komentoj...

14.09.2018  

Kur ndaj postimet e tjerëve, i komentoj dhe ripostoj ato, dua të thëm diqka…
Jo rrallë, për të mos thënë shpesh, keni...

13.09.2018  

Aliun e percjelli dhe sa dukët perpjekët të kuptoj realisht e veproj politikisht
Nese nuk shkruaj për Aliun, kjo nuk do të thot se nuk e...

13.09.2018  

Mos të ngrisim tema te vjetra tani kur situata po vlon…
Ne, kemi nevojë urgjente ti zbardhim realitetet e...

13.09.2018  

Urime gjithë atyre të cilët e kryen burgun, urime Kosovë
Do doja të u thëm, urime gjithë atyre të cilët...

12.09.2018  

Një ngushllim më një mesazh politikanve dhe politikaneve të sotme
Pa e keqperdorur ngushllimin, si rast dua ta qoj një mesazh më...

12.09.2018  

Qofsha komplet gabim, ëndërr e keqe qoftë kjo, por…
Dhi e cjapa në emër të lirisë të cilën...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]