Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2017


24.09.2017  

Lajmet senzacionale sa për terhjek lexues do duhej kontrolluar e disciplinuar
Që dje, e kisha mendjën tëk vrasjet e shumta këto...

24.09.2017  

Më vonesë por po dalin realitetët e hidhura të krimit nga pozitat politike
Jo se po u mirrën pronat pronarëve, viktimë të...

17.09.2017  

Mendimi i mirë mbetet i mirë, pesha e fjalës peshon varësisht kush e thotë
Unë, më shumë jam i prirur te shoh e dëgjoj...

17.09.2017  

Kur nuk shkruaj jam në gjurmime, nder to, edhe më komente në facebook si PSh:
Shqip Gjakova facebook 17.09.2017 ka ndarë videon e Autochthonous...

16.09.2017  

Edhe kur nxjerrim ligje dalim qesharak dhe jo shtetformues
Më ka ardhur të pelcas kur mbrëmë dëgjova...

15.09.2017  

Edhe në diplomaci diçka po ndryshon

13.09.2017  

Kujdesë z. Kryeminister ! shtylla e pushtetit medial është pa ekuilibër
Jo për hirë të kryeministrit Haradinaj sa për...

12.09.2017  

Reagimi im, prononcimit të z. Milan Paunoviq mbi shkarkimin e z. Meha
E di se Qeveria Haradinaj nuk kishte si të startoj parase ta...

11.09.2017  

Qeveria Haradinaj, jo 100, por i donë të paktën 250 ditë, jo të sulmohët por
Qeveria Haradinaj, jo 100, por i donë të paktën 250...

10.09.2017  

Iku një ditë, paksa ndryshe nga tjerat për mua
Ishin tri raste këto të cilat i perjetova dhe ndoshta nuk kam...

09.09.2017  

Urimi im z. Ramush Haradinaj dhe stafit të qeverisë tij
Kultura ime politike dhe realiteti sado i brisht në teren, si dhe...

09.09.2017  

Eee tani lajmi i ri sjell telashe të reja Behgjet, Pacolli personazh i problemit
Që nga dje kur lëshova pak rreshta si lajm, tani më...

08.09.2017  

LAJM I RI : Pas kaq kërkimesh, e gjeta qelsin e fatkeqësisë sonë politike
E rëndë por e përballueshme… Si...

07.09.2017  

Kronologjia e renditjës së lajmeve për sot, jo pasqyre e mirë per vendin
Dita kur po konstituohet kuvendi me legjislaturë të re,...

07.09.2017  

Nese Kosova vazhdon kështu, shumë shpejt do perfundoj në ANKAND politik
Ramushit ju dhuruan aq shumë vende për kandidime në...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]