Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2017


12.10.2017  

Tri shperndarje në facebook për ta korrigjuar vehtën dhe veprimet nëpër kohë:
1- Xun Çetta shpërndau postim e tij. Tetor 10...

09.10.2017  

Kah po të qojnë Kosovë ?
Kosova, perfundimisht vend ku të varfërtot po pasurojn të...

07.10.2017  

Lajme të rënda për ti besuar po lexoj e dëgjoj tash sa kohë por prap, asgje
Diçka e kobshme, kam frikë se po ndodh, qofsha i gabuar...

07.10.2017  

A jetohët në kësi ambienti politik në Kosovë ju lutëm ?
Unë nuk po flas e as po shkruaj për çfarë do...

05.10.2017  

Lajm i rëndë i cili më shokoj. Paska vdekur Jashar Ali Hajdari
Njerëzit, veprimtarët dhe ata të cilët po mbesin pa...

05.10.2017  

Foto nga arkivi, këtu më plasi loti dhe tash dy dit nuk po gjëjë qetësi
Në shfletim te fotove, audio dhe video filmimeve nga arkivi,...

02.10.2017  

Sot, për dallim nga dje, po na perkujton facebook-u
Foto dhe teksti këtu, ishin dje në funksion të...

29.09.2017  

As ta komentoj e as ta injoroj krejtësisht incidentin Zeka-Krasniçi (Video)
Perj momentit kur ndodhi ky brutalitet i cili na kompromenton si...

28.09.2017  

Lexova dhe perjetova helmin e medias dhe disa miqëve për Demarkacionin
Këto përvoja të hidhura dhe lojërat e mjera në...

27.09.2017  

E gjithë mesdita sot, më kaloj në kujtime dhe permallime
Ta mendojsh e kujtojsh të kaluarën,do të thot të mos...

26.09.2017  

Dita e Mollës pa Molla sot, lajm i rënd, por na ngushlloj politika aktive sot
Nëse reagoj më kritika kur unë vlerësoj se...

26.09.2017  

Unë, pas mesnate e lash punën e permbledhjeve por jo të harroj
Muaj të tërë më ka dal punë që, të...

24.09.2017  

Pse veqova dy kandidat pa dashur të jem kunder tjerëve në Komunën e Deçanit ?
Kandidati Mal Lokaj, është një veprimtar gjithëashtu...

24.09.2017  

Një implikim i vogël në fund fushate dhe në prag të momentit të votimit
Në fushata, e as anësime partish politike nuk jam perzier aq...

24.09.2017  

Të rënët e gjallë dhe të gjallët të cilët po vdesin
Ngjajshëm e kam thënë disa herë dhe kësajë...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]