Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2017


23.11.2017  

Një përgjigje publike mikut tim z. Meti Belaj
Mik i nderuar z Belaj, ke prekur një temë e cila më...

21.11.2017  

Një përkujtim veprimtarësh i cili më ligështoj në vend se të më forcoj
Dje, i ngarkuar më strese të shumta si asnjëherë...

21.11.2017  

Sot plotë një muaj në strese të njëpasnjëshme, zi dhe vetëm zi
Më 21.10.2017 ora 3.30 minuta, pa u zbardhur dita , përjetova...

20.11.2017  

Lajmi më të cilin më goditi miku Adnan Hulaj : Allahi me xhenet te meshiroft Daj
Xun Çetta Po nga erdhi ky lajm i zi e i pa pritur mik i nderuar...

17.11.2017  

Fushata e cila nuk po kursen njerëzit, mjerisht ajo nganjëhere po lëndon
Në mengjesin e datës 15.11.2017 derisa po pinim kafën e...

16.11.2017  

Ka kohë që kur thëm se njerëzit e mëdhënj po na ikun, Lavdi i pavdekshmi Kasem
LDBSH vizitë veprimtarit, shkrimtarit të shumë...

04.11.2017  

Sa më i hapur e i sinqert aq më shumë të mbyllin kujdestarët e së keqës
Erdha në Kosovë më një iniciativë tepër...

04.11.2017  

Na iku mendimi dhe fjala e lire e më ndikim, do duhej të ishte e kun
Aktualisht jam në qendër të Prishtinës, i ngarkuar...

04.11.2017  

Lajm i keq dhe i hidhur por ja se jeta e paska kështu
Sa më kënaqësi mora rrugën për Kosovë ku...

04.11.2017  

Kandidati për kryetar të Burimit ( Istogut) po siguron lakrat per tu
Kandidati tashmë në ballotash për kryetar të...

20.10.2017  

Zgjedhjët erdhën, shpresoj dhe uroj të mos kem zhgënjyer miq e mikesha
Zgjedhjët tashmë erdhën, shumë miqëve e...

16.10.2017  

Letër publike akademisë dhe diplomacisë Serbe për dialog të suksesit
Që në fillim, më duhet ta sqaroj se, këtë...

15.10.2017  

Unë nuk jam në fushatë, por në hulumtim dhe kompletim të punës sonë
Qenka më leht për mua tani, kur nuk jam kandidat i këtyre...

13.10.2017  

Paskan shpetuar paria e gjitha Qerive tona dhe gati të mbesim popull pa kokë !
Të gjithë këta bashkë janë tri parti, tri klane...

13.10.2017  

Pa forma terrorizmi u çliruam dhe tani na pjelli terrorrizmi në Kosovë !!!
Më dekada shekulli nen pushtim, zhvilluam aktivitete, veprime dhe...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]