Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, 2017


18.12.2017  

Diferenca, apo ndryshimi i vogël tek votat, dyshimet po dalin të mëdha
Kaq vite krrokatje në demokraci dhe në fund del arpallaku i jo...

18.12.2017  

Se po shkon puna e zgjedhjeve si në Bangladesh, ne po e shohim
Se po shkon puna e zgjedhjeve si në Bangladesh, ne këtë...

16.12.2017  

Xun Çetta në facebook 16.12.2015 në 7:28.MD KOMANDANTET
Më lejoni të spekuloj edhe unë, vetëm më...

16.12.2017  

Neser 17.12.2017 ditë e veshtirë për mua si i Merguar dhe larg vendit tim
Në mungesë që neser të jem atje fizikisht, si...

16.12.2017  

Një ditë hulumtimi shëndetit tim e jo të vendit tonë as të politikave atje
Plotë një muaj në gjurmim të shëndetit tim dhe...

15.12.2017  

Dëgjoni VIDEO nga Gani Dreshaj e Haki Rugova në Klan Kosova 15.12.2017 :
Pasi që unë vet, nuk po mund të vi e votoj, nuk po ju...

15.12.2017  

Opozita duke vrapuar të dukem sikur jem opozitar për të kaluar shpejt në pozitë
Opozita e frytshme, më projekte të qarta dhe më...

15.12.2017  

Kuvendi i rrethuar nga dhunues institucionesh për dallim nga ky vit 2017
Dje tërë ditën isha në Spital, sot qenkam i lodhur...

11.12.2017  

Prap kam frikë se edhe bukur gjatë do mbesim më temën e Demarkacionit
Kjo tema e demarkacionit, ishte dhe po vazhdon të mbetet një...

10.12.2017  

Thirrje për ta votuar Buxhetin sa nuk ju kaloj ora 12
Për kaq kohë sa percjella seancën drejtperdrejt,...

10.12.2017  

Gjysma pa gjysmën e ka vështirë, mbijetohët por si më siklete e vështirësi
Dy gjysma bëjn sa një, gjysma pa gjysmën tjetër...

09.12.2017  

Xun Çetta, 3 minuta VIDEO perzgjedhje nga Facebook-u 09.12.2017
Xun Çetta, 3 minuta VIDEO perzgjedhje nga Facebook-u...

09.12.2017  

Politika më politikaj dhe thesi më patate ( Ngjajshmëria ) sot 09.12.2017
Siq dihët dhe disa herë e bërë publike, çdo...

09.12.2017  

Nese nuk jam mirë dhe jam në pushim mjeksor mos më shpallni të sëmuer
Facebook perkujton sot 09.12.2017 shkrime nga 90.12.2014 Xun...

07.12.2017  

Festa e Shenkollit qoftë e shoqëruar më gëzime dhe në paqe për të gjithë
Të gjithë besimtarëve Koatolik ju uroj festën e...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]