Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2017


29.06.2017  

Rezultati final i zgjedhjeve doli, fund spekulimeve, vepro z. President
Tash sa ditë jemi lodhur nga komentime qytetarësh dhe...

28.06.2017  

Qenka e rëndë dhe e veshtirë të zbardhësh ngjarje e kujtime me foto
Unë, tashmë dekada më radhë kështu shkruaj,...

27.06.2017  

Pas zgjedhjeve andej e këndej, tani pritën ndryshimet. Në Tiranë po festohët
Ishte humbje kohe të merrem aq gjatë më gjithë...

26.06.2017  

Kriza politike, don zgjidhje problemi e jo sa për ta kaluar atë8 (Reprize)
PDK, më veprimtar të dëshpruar dhe pa forcë të...

26.06.2017  

Foto nga ilegalja në diplomaci e cila nuk po sherben drejt në demokraci
Edhe një sqarim mbi veprimin e fotografisë të bartur...

26.06.2017  

Urime Fiter Bajramin
Urime Fiter Bajramin gjithë besimtarëve të besimit Islam...

25.06.2017  

Qeveria, Nuse e kujt, e partisë apo e popullit të vendit tonë?
Në situata krizash nuk jam i qet, tash sa ditë sikur u...

21.06.2017  

Ripublikim nga facebook- u 21.06.2017 ( Foto nga koha e luftës)
Mesazhin e kësajë foto të asajë kohe e kemi sapo...

20.06.2017  

Dhuna e pushtuesit shekullor vazhdon, format ndryshojn por ajo vazhdon
Mos të habitemi e mos e kuptojm faktin se dhuna e pushtuesit shekullor...

18.06.2017  

Deri kur më këto ndalesa të cilat na çmenden ?
Edhe kërcimin në uj ma ndaluan ngase po sterpiku si shumë të tjerët,...

18.06.2017  

Unë po çmendem, jo vullnetarisht, por po me çmenden të çmendurit
Asnjëherë dhe në asnjë situatë, për gati 40 vite veprimtari, nuk jam...

15.06.2017  

Tomë Gashi Milaim Zekës: Nëse VV ka rrugaçë, PDK ka kriminelë
Në Klan Kosova avokati Tomë Gashi e kandidati për deputet i koalicionit...

15.06.2017  

Një përgjigje për z. Memli Krasniçi dhe tjerët e mendimit tij :
Populli, siq po i thonë ndyshe Sovrani, ka më ti ngri gjatë dimrit e me...

14.06.2017  

Kosovën mund ta futin në krizë të rëndë politike cilido por…
Pas zgjedhjeve të parakohshme të 11, qershorit nuk goxojm të shkojm...

13.06.2017  

Tashmë filloj aventura për kulaqin edhe pse e njohur kjo
Këtë fatkeqësi kanceri politik tash sa kohë e kam pritur dhe e kam...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]