Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, maj, 2017


05.05.2017  

Ditë e përjetësisë dhe të pavdekshmëve, 5 Maji dita e Dëshmorëve
Lavdi të rënëve për çlirimin e vendit, hija, shpirti i tyre qoftë në...

03.05.2017  

Nëse neser fillon hetimi më intenziv mbi atentatin Vllasi …
Po mbushen gati dy muaj që kur ndodhi tentim atentati mbi z. Vllasi i...

02.05.2017  

Edhe një perpjekje e re e bandave të krimit në Maqedoni
Sot 02.05.2017, kaluan pesë (5) ditë që kur bandat e pushtetit në...

01.05.2017  

Sot, 1 Maji, festë apo protestë në Kosovë ?
Kur jan kushtet e mira për punëtot, letë festojn, kur jan kushtet mjerim...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]