Info Çetta

Publicistikë e pavarur

Artikel-Archiv, maj, 2017


17.05.2017  

Përgjigja ime mesazheve private por më iniciale tani në publike.
Nga mesazhët private, ndoshta për shkaqe sigurie, mesazhe të cilat sapo...

17.05.2017  

Për kundër vullnetit tim, tërë nata më iku pa gjum
Tërë nata pa gjum edhe pse nuk doja ti pëcjelli tëra këto lidhje...

15.05.2017  

Adresa e shtepisë, nuk zëvëndësohët gjithëherë më E.Mail adresë të kohës…
Sot, sapo u ktheva nga puna, e hapa PC-në, pa e përfunduar kafën e cila...

13.05.2017  

Facebook-u veqse përkujton, tani edhe krimin kibernetik po zbulon
(Luftë deri në vdekje, jeta nen pushtim nuk është jetë e as vlerë)....

12.05.2017  

Kohë komentimesh të lira, jo publike e pa pergjegjësi rreth zgjedhjeve
Një miku im, sa dukët i shqetësuar më transparencën time politike e në...

11.05.2017  

Erdhen zgjedhjet e parakohshme, pa reforma në ligjin e zgjedhjeve !!!
Sa kohë është humbur dhe sa energjia është derdhur në kërkim të...

10.05.2017  

Rënja e qeverisë, si zakonisht ra nga vetë pjesa e sajë (Made in Kosovo)
Unë edhe tani, nuk kam durimin e as vullnetin ta komentoj aq shumë...

10.05.2017  

Na la edhe një Mergimtar, bashkëfshatari im Ragip Hysen Osmanaj
Maxhun Osmanajfacebook 09.05./media/images/Ragip Hysen Osmanaj vdiq...

09.05.2017  

Edhe një vdekje veprimtarësh nga Mergata, në Slloveni vdiq veprimtari Gjon Simon
Lajmi ngaMartin Berishaj facebook 09.05.2017 Ljubljana, Central...

09.05.2017  

Diplomaci e re Serbe kjo apo thellimi i sajë në vetëshkatrrim ?
Presidenti i Serbisë Tomislav Nikoliç, në takimin që pati me shefin e...

08.05.2017  

Edhe një vdekje e dhimbëshme Mergimtarësh, tani në Amerikë
Vdekja e parakohshme, tash sa kohë po merr jetë dhe së fundit po...

08.05.2017  

Kur mungojn vlerat, shtypën dhe bllokohën ato, natyrshëm pa vlera noton si vlerë
Ka vite të tëra që kur vrapimi, dinamika e tjerëve për ta shtypur...

07.05.2017  

Ngushllime për humbjën e familjarit,bashkëveprimtarit në Mergim Shtjefen Berisha
Në pa mundësi që të isha prezent në ceremoninë e varrimit dhe në...

07.05.2017  

Lakmija si fëmi mund rishfaqet edhe në pleqëri
Fjala e dëgjuar nga të parët tonë : ,, Lakmija si fëmi mund rishfaqet...

07.05.2017  

Është kënaqësi kur në trojet tona rritën fëmi të tillë në liri, kurrë robëri
Nuk ke si të mos ndihësh mirë e kryesisht nga Mergimi kur sheh se si...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]