Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (14):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2017


31.05.2017  

Filloj fushata e peshkimit në politikë (KS) dhe ajo në Liqenj (CH)
Sot 31 Maj 2017 filloj fushata politike për të peshkuar votues në...

29.05.2017  

Lamtumirë rini, mirësevjen pleqëri e artë, krenaria mes nesh qoftë e zjarrtë
Kaq pak jetova dhe më kaq fate e fatkeqësi disi kalova, vetëm tani në...

28.05.2017  

Unë, shkruaj në ambient të mbyllur, lexoj në ambient të hapur fushor, ah !
Sot 28.05.2017, pas takimeve të paraditës, u ndala në shetitje buzë...

28.05.2017  

E di sa e rëndë është ta menagjosh dhe qeverisish një popull në vlim
Populli ynë, në dekada e shekuj, më ngritje e rënie, më fitore e më...

28.05.2017  

Urime muaji i Ramazanit gjithë besimtarëve të besimit Islam
Urime muaji i Ramazanit, muaji i sakrificës ky si dëshmi e porosive të...

26.05.2017  

E rëndë të jesh racional dhe te të kuptohet neutraliteti në këto situata !
Gjithëherë dhe në gjitha procesët politike neper të cilat kaloj populli...

24.05.2017  

Pa u hapur fushata, ajo ka startuar në ekstrem e lere më te pritet hapja zyrtare
Ka kohë që kur në këtë prag fushate po percjelli një vazhdim të...

23.05.2017  

Kualicionet e reja pas zgjedhore në skanim e sipër qoftë edhe më befasi
Fillimisht, ju kërkoj falje dy motrave Emini, kandidate për deputete të...

22.05.2017  

Njërëzit të cilët kanë çfarë japin, po na lënë, nder ta, na la Halil Haxhosaj
Ishte i rënd lajmi të cilin sapo e mora për vdekjën e mikut tonë, tani...

22.05.2017  

Serish krimi Kibernetik i cili po bënë hatan duke mos len dy veprimtar bashkë
Ka kohë që kur shkruaj dhe alarmoj për krimin kibernetik i cili...

21.05.2017  

Prapaskena politike dhe unë perball tyre, ndoshta jo gjalp për pite të mbretit
Nese të gjitha subjektet politike më zhgënjyen, kjo nuk do të thot se...

21.05.2017  

Mergimtari dhe fati i tij jasht vendit në situata…
Veprimtar e politikanë në Mergim, perfundimisht po mbesin po si...

19.05.2017  

Ja si votohet si Mergimtarë pa i munduar Ambasadat tona, 2 X VIDEO:
https://www.facebook.com/diasporavoton2017/videos/298452323925964/...

19.05.2017  

Vdekja, pa zëshëm sikur po i merr më të mirët, na la edhe Agimi
Vdekje e rëndë e cila do ta prek secilin që dinë, ka lexuar, dëgjuar...

18.05.2017  

Mesazh pretenduesve të cilët po qesin kokën:
Kohë e quditshme ! vrapimi për pushtet si kurr më parë dhe nga kush ?...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]