Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2017


30.04.2017  

E kam matirat, thojshin dhe e kam dëgjuar kur isha më i ri
Tash nuk po dihët kush kënd po e matirat e as kush kujt po ia lëshon,...

28.04.2017  

Kur përgjegjësia individuale në politikë, më të drejt e interes mund të jetë kol
Nuk ka lider politik i cili si i vetëm, është apo mbetet, pergjegjës...

27.04.2017  

Maqedonija po vlon nga zullumi i politikës së Maqedinomdhenjëve anti shqiptar
Aktualisht drejtperdrejt, Maqedonija po vlon nga zullumi i politikës së...

27.04.2017  

Ftohem për kafën e gëzimit, jo në Kosovë por në Emmencenter
Tani më ftuan ta pijm kafën e gëzimit, meri edhe kë ke më vehte më thot...

26.04.2017  

Neser,Franca në test juridiko-moral, jo në provim të cilin nuk e dha tash sa muj
Testi i neserm, rasti i fundit për Frcën, për drejtësinë dhe miqësinë e...

25.04.2017  

Kosova shumë e vogël për kaq hapësira të bërit politikë falë papergjegjësive
Askund, ndoshta në gjithë botën demokratike nuk ka vend më kaq hapësira...

25.04.2017  

Karakteret e njerëzve, Hasa dhe Hysa !!!
Mjerisht po shtohet numri dhe zbulohën ata të cilët kaq vite pas lufte...

24.04.2017  

Radio Kosova e Lirë, pa kushte po bënë punën dhe po jap kontributën e vet
Ne vegëzën vijuese ne Youtube, mund te ndiqni ne terësi intervisten e...

24.04.2017  

Frika se jemi komb i vogël për të ndikuar në rrjedhat e mëdha politike !!!
,,Ne nuk jemi popull e as komb i madhë për ta imponuar pjesërisht...

23.04.2017  

Sot 23.04.2017, portali info-cetta, rrumbullakësoj numrin prej pesë(5) milion
Sot 23.04.2017 në info-cetta, u rrumbullaksu numri prej pesë(5) milion...

22.04.2017  

Edi Rama legalizon ndertimet dhe viziton familjën
Shpërndarje VIDEO Edi Rama legalizon ndertimet dhe viziton...

21.04.2017  

Abuzim më institucionet, lojë nervash më qytetarin kryesisht më Mergimtar apo ?…
Vendi ynë, për herë e më shumë, pa të drejt, më fajin e papergjegjësisë...

21.04.2017  

Realiteti duhet thënë ashtu si është, pa dallim e du unë, më pelqen apo jo
Deri më tani e ndoshta edhe shumë pas sodit, nuk ka pas qeveri e cila...

17.04.2017  

Jo bash ditë e mirë e më diell por Bjashka ka bukurit, ajrin dhe kënaqësin e vet
Sot, nuk ishte bash ditë e mirë e më diell por Bjashka ka bukurit,...

17.04.2017  

Jo gjithëherë mund të akuzohet tjetri për plagjiaturë, por…
At Zef Pllumbi dhe Gabriel Garcia Marquez. nuk plagjituan njëritjetrin...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]