Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2017


29.03.2017  

Koment mikut tim i cili po mbahet, a unë po e gjelozoj pse po ma kalon
Në pauzë dreke e lexova postimin e mikut tim z. Naser Kuka. Ja pata...

26.03.2017  

Lidhët besa për shpetim, nga errësira në ndriqim
Një blic konsultim i imagjinuar për situatën Milaim Zeka : Ta...

24.03.2017  

Mengjesi i hershëm 23.03.2017, shetitje buzë Liqenit të mrekullueshëm Luzern.
A mbytet malli për vendin dhe gjendjen atje nga Parajsa këtu në Zvicër...

24.03.2017  

Një postim në ditën e sotme, postim krejt tendencioz të gjuajtur në profilin tim
E për zote mund ta shlyej që tani këtë postim të cilin ma paskeni...

23.03.2017  

As vet se di ku po jetojn politikaj tonë ? Për diplomat mos të flasim fare.
Ku jetojn, ku janë, ku po mrizojn, çfarë bëjn, për kënd punojn dhe kujt...

22.03.2017  

Më rastin e konfirmimit të miqësisë në fb,po ja prishi paksa dispunimin në besim
Ndoshta së fundit nuk po me kupton, po as tani nëse ju përkujtoj mik i...

22.03.2017  

Përgjigja ime në ftesën për kontribut
Gati se vlera dhe merita më e mirë po mbetët ajo çfarë bëjn tjerët për...

20.03.2017  

Të kthehemi prapa dhe të mendojm, për ta kuptuar gabimin tonë
Kjo që lexova këtu, ma kujton llumin e disa shqiptarëve 1989-1990 të...

19.03.2017  

A ka percjellës të përpikt të rrjedhave i cili me tregon pse u fshi ky postim
Në mos askush tjetër pres nga aotori i postimit z. Rifat Muriqi që të...

18.03.2017  

Kundër bërjës së vendit më ushtri nuk po shoh gadishmeri.
Askush nuk është kundër bërjës së vendit më ushtri por mjerisht, në...

17.03.2017  

Mos të thuhët neser se ndodhi edhe një vetëvrasje në burgjet e Kosovës !
Tani i ndjeri Kadri Osmani, nga shokë dhe bashkëveprimtar të tij, për...

17.03.2017  

Çfarë po shoh e çfarë po dëgjoj, as s`po mund të thëm e as të shkruaj.
Për herë e më shumë po zbardhën të këqijat dhe keqbërës, por ato po...

16.03.2017  

Ëndër në gjygjin e Murat Jasharit dhe Avni Llumnicës
Tërë nata më një gjumë të lodhur e copa,copa si asnjëhere më parë. Pa...

15.03.2017  

Edhe argëtimi nganjëhere vjen posi dielli dhe krejt pa pritmas
Në kulm të merzive të mia duke shkruar, Iliri më bëri të ndihëm më mirë...

15.03.2017  

Një koment i imi në tri postimt e ngjajshme të tre miqve të mij :
Mik i nderuar dhe respektuar Pajazit Jashari, siq i komentova Naser...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]