Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (17):

Internes

Artikel-Archiv, Dhjetor, 2017


31.12.2017  

Urimet e mia këtë fund viti dhe fillim vitit të Ri, do doja të ishin më ndryshe
Nata e fundit të këtij viti le të jetë natë...

30.12.2017  

Para urimi i vitit të ri për planetin tonë
Uroj ngopjën e ultra të pasurve të jashtligjshëm...

30.12.2017  

Konstatim i dhimbëshëm i këtij fundviti
Në kokat e njerëzve të shteteve të varfëra...

29.12.2017  

Kënaqësia e shetitjës së kësajë mramje
Nese vazhdon e bie borë siq ra tani e një orë e...

28.12.2017  

Edhe një koment,tani mikut tim Demë Jashari mbi vlerësimin e bërë Luftës UÇK-së
Në po këtë pikë, në po këtë konstatim...

27.12.2017  

Pas zgjedhjeve komunale, natyrshëm vijn kërkesat sipas prioritetit të Komunës.
( Më shkas si motiv nga z, Hajrush Shoshi në facebook...

25.12.2017  

Ramushi kryeminister të cilin e kupton edhe bujku në ara, tregtari në treg etj
Jemi në sprovë si popull dhe në pozita të pa...

24.12.2017  

Edhe unë, perjetova vehtën duke u servilu !. Pa ty gru qenka vështirë më jetu
Tash dy ditë jam më një grip i cili është...

24.12.2017  

Na quajtën dhe prezantuan si Serb, pastaj si Jugosllav, tani Kosovo Albaner
Historia mësohët ashtu si prezantohësh apo si të...

23.12.2017  

Gjithë komunitetit të besimit Katolik Shqiptar e më gjërë,Urime Krishtlindja
Uroj që kjo festë e lindjës së Krishtit të...

22.12.2017  

Keqkuptimi i paralajmërimit për debatin, më 24 orë vonesë por nuk bëhët vonë
Bajrush Morina në facebook, dje, pra më 21.12.2017 në ora...

21.12.2017  

Një debat mbi specialën i cili në vend relaksi më shkaktoj dhimbje
Ishte një debat ky i cili deklasoj shendetin tim kur e mendoja...

20.12.2017  

Edhe një marrëveshje për vendin tonë. Uroj të realizohët nëse është menduar mirë
Shumë është shkruar dhe është folur tash sa...

20.12.2017  

Zhurma e madhe pa thënë asgjë, po dëmton veshët dhe qorodit mendjet tona
Këtu në këtë foto, nuk jam në studio e as...

19.12.2017  

Më në fund, urimi i radhës për kryetarin e Komunës, tani z. Haki. Rugova
Ky urim, në dukje si i vonuar por jo ngase drama akoma po vazhdon,...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]