Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (14):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2017


28.11.2017  

KOMUNITETI MALAZEZ NË KOSOVË URON ‘FESTËN E 28 NËNTORIT
Xun Çetta : Një shembull i mirë drejtë...

28.11.2017  

Përgjigja ime reagim kërcnimit naiv të Daqiqit mbi festën e 28 nentorit
Ja vetëm dy raste më dy shkrime nder shumë tjera,...

27.11.2017  

Shkruani e këndoni, pikturoni e vallëzoni, vendi ynë do bëhët ashtu si e duam
Bota mund të na persekutoj perseri, por ne, jemi dhe do të...

27.11.2017  

Po i lë në një anë ashtu si tash sa kohë lojërat e z. Kurti , po të policisë ?
Ka vite të tëra që kur po luhët ping-pong mes z....

27.11.2017  

Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo të nivelit të duhur
Mos të pendohemi për punën pa dallim rezultateve jo...

26.11.2017  

Urime festa jonë kombëtare 28 Nentori kudo që jeni, punoni e jetoni
Gëzuar dhe për jetë e mot në festa të tilla u...

24.11.2017  

Vendi vërtetë në kizë politke por ne bashkë mund ti dalim zot vehtës tonë
Nese nuk gabaj, jam nder të parët i cili kam kundershtuar...

23.11.2017  

Urime fitorja më votën e popullit z. Kryetar Gani Dreshaj
Edhe LDK në Istog ka meritat e veta të cilat nuk mund ti...

23.11.2017  

Një përgjigje publike mikut tim z. Meti Belaj
Mik i nderuar z Belaj, ke prekur një temë e cila më...

21.11.2017  

Një përkujtim veprimtarësh i cili më ligështoj në vend se të më forcoj
Dje, i ngarkuar më strese të shumta si asnjëherë...

21.11.2017  

Sot plotë një muaj në strese të njëpasnjëshme, zi dhe vetëm zi
Më 21.10.2017 ora 3.30 minuta, pa u zbardhur dita , përjetova...

20.11.2017  

Lajmi më të cilin më goditi miku Adnan Hulaj : Allahi me xhenet te meshiroft Daj
Xun Çetta Po nga erdhi ky lajm i zi e i pa pritur mik i nderuar...

17.11.2017  

Fushata e cila nuk po kursen njerëzit, mjerisht ajo nganjëhere po lëndon
Në mengjesin e datës 15.11.2017 derisa po pinim kafën e...

16.11.2017  

Ka kohë që kur thëm se njerëzit e mëdhënj po na ikun, Lavdi i pavdekshmi Kasem
LDBSH vizitë veprimtarit, shkrimtarit të shumë...

04.11.2017  

Sa më i hapur e i sinqert aq më shumë të mbyllin kujdestarët e së keqës
Erdha në Kosovë më një iniciativë tepër...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]