Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (29):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2017


20.10.2017  

Zgjedhjët erdhën, shpresoj dhe uroj të mos kem zhgënjyer miq e mikesha
Zgjedhjët tashmë erdhën, shumë miqëve e...

16.10.2017  

Letër publike akademisë dhe diplomacisë Serbe për dialog të suksesit
Që në fillim, më duhet ta sqaroj se, këtë...

15.10.2017  

Unë nuk jam në fushatë, por në hulumtim dhe kompletim të punës sonë
Qenka më leht për mua tani, kur nuk jam kandidat i këtyre...

13.10.2017  

Paskan shpetuar paria e gjitha Qerive tona dhe gati të mbesim popull pa kokë !
Të gjithë këta bashkë janë tri parti, tri klane...

13.10.2017  

Pa forma terrorizmi u çliruam dhe tani na pjelli terrorrizmi në Kosovë !!!
Më dekada shekulli nen pushtim, zhvilluam aktivitete, veprime dhe...

12.10.2017  

Tri shperndarje në facebook për ta korrigjuar vehtën dhe veprimet nëpër kohë:
1- Xun Çetta shpërndau postim e tij. Tetor 10...

09.10.2017  

Kah po të qojnë Kosovë ?
Kosova, perfundimisht vend ku të varfërtot po pasurojn të...

07.10.2017  

Lajme të rënda për ti besuar po lexoj e dëgjoj tash sa kohë por prap, asgje
Diçka e kobshme, kam frikë se po ndodh, qofsha i gabuar...

07.10.2017  

A jetohët në kësi ambienti politik në Kosovë ju lutëm ?
Unë nuk po flas e as po shkruaj për çfarë do...

05.10.2017  

Lajm i rëndë i cili më shokoj. Paska vdekur Jashar Ali Hajdari
Njerëzit, veprimtarët dhe ata të cilët po mbesin pa...

05.10.2017  

Foto nga arkivi, këtu më plasi loti dhe tash dy dit nuk po gjëjë qetësi
Në shfletim te fotove, audio dhe video filmimeve nga arkivi,...

02.10.2017  

Sot, për dallim nga dje, po na perkujton facebook-u
Foto dhe teksti këtu, ishin dje në funksion të...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]