Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2017


31.01.2017  

ËSHTË E RËNDË TË DALËSH KUNDËR VETVEHTËS VETËM QË TË ADHUROJN TË TJERËT
ËSHTË E RËNDË TË DALËSH KUNDËR VETVEHTËS VETËM QË TË ADHUROJN TË TJERËT...

31.01.2017  

Mustafa Nano: Pse ndarja e Kosovës, është një ide e mirë…
Ja ca shkëputje nga balta e politikëbërjës anti shqiptare:...

28.01.2017  

Patriotet, profesionistet dhe shteti kala e tyre. Ta bëjm kalanë
Dinamika e jetës tash sa vite e kryesisht pas lufte ka vënë në lëvizje...

21.01.2017  

Protesta, besoj e fundit në Colmar të Francës për Francën e cila na zhgenjeu
Protesta, besoj e fundit në Colmar të Francës, pra protestë në adresë...

19.01.2017  

Edhe një vdekje e dhimbëshme dhe e parakohshme për veprimtarët
Më dhimbje të madhe morem lajmin për vdekjën e parakohshme të...

18.01.2017  

Unë heshta më 17 janar ngase pata frikë nga vrasjët e radhës
Muri faktik dhe treni i lodrave më ikonografi politike në emër të fesë...

14.01.2017  

Treni s’do shkon në Mitrovicë, FLM Terroristave, propagandë e Ivica Daçiçit
Sa i lumtur ndihem kur dështon e keqja e mbështjellur më toalet WC-shë...

13.01.2017  

Treni Rus i politikave ndërkombëtare, në relacionin Beograd-Veri i Mitrovicës
Muhamet Kelmendi në facebook 13.01.17 dhe komenti im mbi Trenin e...

12.01.2017  

Urime lirimi nga kurthët politike Ramush
Të mos njohësh politikën më prapaskena Ramush, kjo të falët si dhe tek...

12.01.2017  

Fati më i mirë në politikë, kur vet zbulohën fytyrat e prishta e shpirt thara
Është fati më i mirë kur në politikë vet zbulohën fytyrat e prishta e...

09.01.2017  

Reagimet nganjëherë imponohën, reagimi shpërthën, heshtja të vret
Më apo pa vullnet e dëshirë, reagimet nganjëhere imponohën, reagimi i...

07.01.2017  

Manifestim solidarizimi më Ramushin dhe protesta kunder arrestimit tij
Sot më 07.01.2017 në qytetin Colmar të Francës në temperatura të ftohta...

06.01.2017  

Kur mungojn rezultatet në politik ngritën afera, hapën tema diskutimesh, thirrën
Kur mungojn rezultatet në politik ngritën afera, hapën tema...

04.01.2017  

Më mirë dy fjalë për borën që na gëzoj sesa për politikën që më nerva na shkatër
Më mirë dy fjalë për borën që na gëzoj sesa për politikën që më nerva...

31.12.2016  

Fillim viti 2017 sapo na ndau nga viti që sapo e lam pas
E tëra kjo natë feste më kaloj më familje dhe para ekraneve televizive....


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]