Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2016


30.09.2016  

Urime Luani i Ri i Kosovës dhe ju priftë fati gjithë juve 15 Kadetëve të Ri
Bëhuni besnik të vendit tuaj dhe të NATO-s deri në momentin kur NATO,...

30.09.2016  

Ivica Daqiq tha të vertetën.Sherrin e diplomacive tyre, pa frikë mund ta evetojm
Më në fund Serbia, kuptohët nëse Daqiqi flet në emër të politikës...

28.09.2016  

Një krim i trefisht i cili tani shtron tri pyetje ( Komenti im më pak fjalë )
STUDENICA facebook për Sadri Ramqajn 29.05.2014 SADRI RAMQAJ...

27.09.2016  

Më mirë të shtrohen pyetjet në publike sesa në private, aq më keq per mes teleff
Pasi e postova dje këtë gjysmë foto të ndjerit, Avokat Bajram Kelmendi,...

26.09.2016  

Sot 26.09.2016 percjella djalin tim Dardanin për në Berlin ku do qendroj 5 ditë
Atje shkon më nxenës të klasës tij organizuar nga Shkolla e Mesme...

26.09.2016  

Politikat e organizimit dje nen pushtim, vullneti dhe mundësit qe po mungojn sot
Për herë e më mirë po e kuptaj faktin se, me paskan duruar vetëm derisa...

25.09.2016  

Bernard Kushner tha shumë realitete të embëla por edhe të hidhurat nuk i fshehu
Në intervistën e tij, krejt i pa anshëm, Kushner tha shumë realitete...

23.09.2016  

Edhe një koment plotësues në foto dhe tekst, arsimtari besoj nuk ma merr per keq
Rexhe Kelmendi facebook 22.09.2016 ora 8.16 : Jam me i madh kur...

23.09.2016  

Hotele e objekte tjera si klube e kisha ku u mbajten aktivitete Mergimtarësh
Këto objekte mund të renovohen, por kujtimet mbesin perherë Kujtone si...

21.09.2016  

,,RTK“ Lajmi i radhës mbi vrasjët dhe hetuesia në kërkim të vrasësit
I dëgjuam lajmët nga më të ndryshmët, u shpallën çlirimtar të vendit...

20.09.2016  

Po jetojm ditë dhe kohë të vështira, shendeti mbi të gjitha, ta ruajm atë
Sejdi Sopi facebook 20.09.2016 dhe koment përgjigja ime e cilas vlen...

19.09.2016  

Ka decenje të tëra që kur dua të thëm troq e shkoqur, por nuk po më kupton njeri
Po, jeta po me shkon duke u ndrruar personazhët publike në politikë si...

18.09.2016  

Kryesia e Lëvizjës në nivel të Kosovës dhe kuvendi i sajë sot
Shoqatë, parti a lëvizje, nuk po i japi aq rëndësi kur nga pervojat e...

18.09.2016  

Po, e di, nuk lexohet më, jeni lodhur apo gjithëqka u është e njohur
Atëhere reago. Ndoshta e doni shkurt e shkurt ? Kisha politike...

18.09.2016  

Kisha e mbrojtur tash sa kohë për ta ndezur situatën kur duan të tjerët
Erdhi koha dhe momenti kur ky problem i izoluar tash sa kohë pas lufte,...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]