Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (19):

Internes

Artikel-Archiv, Korrik, 2016


31.07.2016  

Bjeshkët tona dhe njohja, lidhja e fëmive më to
Ishte kënaqësi të jesh në qetha si traditë e bjeshkatarëve tonë, po...

24.07.2016  

Edhe kjo e dielle vikendi më temperatura të larta iku më e qetë se ditët tjera
Relaksi i kësajë dite ishte në FRESKI të Istogut dhe Trofta Drini në...

20.07.2016  

S`jam në hulumtim por jem në pushim krejt ndryshe nga zakonisht
Kam munguar tash sa kohë, do mungoj edhe ca javë por do kthehem serish...

07.07.2016  

Urime fundviti dhe perfundimi i klasës nënt (9) Djali im Ilir
Ishe i mirë por ke mund të jesh shumë më i mirë. Ishe më i mirë se Babi...

05.07.2016  

Urime festa e Bajramit
Më vonesë por jo haresë. Gjithë shqiptarëve të besimit Islam dhe...

02.07.2016  

Kritika, i gjalli i vdekur dhe i vdekuri i gjall, janë faktor për jetë e mot
Një temë kjo të cilën e trajtoj ekskluzivisht për vehtën time si...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]